Tipan & Bizin yhteisprojektin Trappist-1 ensimmäinen sinkku SÄ nyt ulkona.

TRAPPIST-1 on PME Recordsin uuden kiinnityksen Bizin ja Tippa-T:n uusi yhteisprojekti. Kaksikko edustaa projektillaan uudenlaista suomenkielistä urbaanin musiikin soundimaailmaa.

Tippa ja Bizi ovat työstäneet yhteistä albumiaan viimeisen puolen vuoden ajan yhdessä tuottaja Kasimir Haarnin kanssa. Trappist -1:sen ensimmäinen single  julkaistiin tiistaina 25.4. Singlen b-puolelta löytyy kappale Zoneis.

Tippa-T on julkaissut uransa aikana useita kulta-ja platinasinglejä, joista tunnetuimmat ovat MehuIsol Kirkol sekä Ei Tippa Tapa. 23-vuotias Bizi solmi levytyssopimuksen PME Recordsin kanssa viime vuonna.

”Tutustuttiin Bizin kanssa PME:n studiolla, kun kummatkin oltiin tekemässä omia juttuja. Bizi kuuli mun biisejä ja ehdotti et vois vetää kertsiin laulut. Siitä lähti oikeestaan meidän yhteistyö, joka on ollu tosi iisii ja musaa syntyy paljon. Eka biisi tehtiin viime vuoden marraskuussa ja siitä lähtien ollaan oltu joka viikko studiossa. Biiseissä on vahvasti jenkkisoundi mitä kummatkin diggailee ja saatiin se hyvin toimimaan suomeksi. Eka sinkku Sä lähti Bizin kertsistä ja mä jatkoin siihen omaa osuutta, aika normaali tapa tehä meijän biisit”, kertoo Tippa.

Kuuntele Sä-kappale täältä!

Bizi Instagram
Tippa-T Instagram