Joalin

Joalin

Yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista kansainvälisistä artistitulokkaista ja muun muassa Vogue Scandinavia -lehdessä ja New Yorkin Times Squarella Spotify EQUAL-kampanjassa nähty Joalin Loukamaa on elänyt merkittävän osan elämästään Meksikossa, ja hänen lumoava ulosantinsa soljuu englanniksi ja espanjaksi elektronisen latinopopin siivittämänä. Joalin on viihtynyt myös Suomen top-listojen kärjessä vierailijana mm. Shrtyn Pariisin kevät, ja DAVI:n Silkkii -kappaleilla.

Vuonna 2022 soolouransa poptähti Chisun ja tuottaja Jori Sjöroosin 11 Ones -levy-yhtiöllä aloittanut artisti on saanut hyvää nostetta uralleen singlellään Angelito ja debyytti-EP:llään I’m The One: kokonaisuus, joka on kuin vilpitön kuvaus Joalinista itsestään. EP:llä sekoittuu hänen pohjoismaisten juurien tuoma melankolisuus, Meksikon lattarivaikutteet, sekä vuosien kokemus katutanssista korkealla kansainvälisellä tasolla. Joalinin debyytti-EP:n saavutuksiin kuuluvat mm. miljoonat striimit, useat NMF-listaukset ja musiikkivideot MTV:llä.

Alkukeväästä 2023 julkaistu, vahva ja vangitseva SOLO-single ilmestyi kansainvälisen Because Music -levy-yhtiön kautta. Because Music on koti useille maailmanluokan tähdille kuten Major Lazer, Justice, Christine & The Queens ja Shygirl. Vankalla visiolla varustettu Joalin on yli kuuden miljoonan seuraajansa ansiosta myös yksi Suomen seuratuimpia henkilöitä Instagramissa ja TikTokissa.

Helmikuussa 2024 julkaistu, uepa La chica cá lisättiin heti monelle soittolistalle, kuten usean eri maan Spotifyn New Music -listalle, ollen myös Suomen Spotifyn New Music Fridayn kansi. Kappale on saanut useita soittoja Jack Saundersin BBC Radio 1 Future Sounds -ohjelmassa. Huhtikuussa 2024 julkaistun, vauhdikkaamman Bikini-singlen visuaalit ovat ohjaajien Senseishands ja Suavefilms käsialaa, joiden aiempia ohjauksia ovat olleet muun muassa Sexy Redd, Kodak Black ja Drake. Bikini pääsi julkaisun jälkeen heti lavoille, nimittäin Joalin esiintyi Kaliforniassa järjestettävillä Coachella-festivaaleilla toisena suomalaisena artistina koskaan. Joalin on myös valittu Impala Musicin listalle Artist To Watch 2024

Joalinin tulevaisuus näyttää valmiilta maailmanlaajuiselle tähteydelle. Kun kauan odotettu projekti on tulossa, hän nauttii haavoittuvuutensa todellisesta voimasta. ”Minulla on aina ollut tunne, että sisälläni on suuri voima, joka haluaa päästä ulos”, hän säteilee. ”Haluan tehdä kaiken!”

Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Saara Everi / saara@pmerecords.fi

Amos Utti / amos@pmerecords.fi

Keikkamyynti

Fullsteam Agency
Rauha Kyyrö / rauha@fullsteam.fi
Joona Juutilainen / joona@fullsteam.fi