Pessalta itsevarmaa räppiä ja verkkaisen utuista hyväntuulisuutta

Pessalta itsevarmaa räppiä ja verkkaisen utuista hyväntuulisuutta

Jyväskylästä käsin taitavasti räppäävä Pessa julkaisi tänään kappaleen Ghost shit. Single huokuu itsevarmaa räppiä, huolettomuutta ja verkkaisen utuista hyväntuulisuutta. Tuotannossa pehmeästi pomppiva basso viimeistelee kokonaisuuden tarjoillen tarttuvan r&b-vivahteisen kertosäkeen.

Tuotannosta Pessa vastaa jälleen kerran täysin itse. Raakaversio biitistä syntyi Kuopion konservatoriossa vuosia sitten ja hän tuotti sen uudelleen tänä vuonna. “Muistan, että sinä biisin sessari-iltana pyrytti paljon lunta ja se inspiroi vahvasti tän biisin vaibin. Kävin näihin aikoihin myös paljon kävelyillä myöhään iltaisin, joka inspiroi tätä biisiä.”

“Yhdistellen suomiräppiä, r&b:tä ja jazzia omintakeisella tyylillään – Artistin singlelohkaisu vie kuulijansa matkalle nykyajan deittailukulttuurin syövereihin, missä tunteilla leikittely on keskiössä.” Klangi kirjoitti alkuvuodesta julkaistusta Hiekkalaatikko-singlestä.

Tänä syksynä Pessa tullaan näkemään lämmittelemässä yleisöä Ege Zulun koko loppuvuoden kattavalla Mammanpoika-albumikiertueella. Taitavasti eri soittimia soittavan artistin oman tuotannon lisäksi, hänen soittamaa trumpettia on kuultu mm. JVG:n YleX Otto Livessä sekä Gettomasan – Jälkeekään-kappaleella.

Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Amos Utti / amos@pmerecords.fi