CAVALLINI & SHRTY – 10/10

CAVALLINI & SHRTY – 10/10

 

Cavallini & Shrty tarjoilevat ystävänpäivän kunniaksi menevää ja ilahduttavaa afroa. Albumi sisältää jo julkaistun, huimia striimilukemia keränneen kappaleen “16v” (feat. Gettomasa). Tämän lisäksi albumilla kuullaan kuusi täysin uutta kappaletta. 

“Albumi syntyi luonnollisesti, ollaan oltu päivät pitkät studiolla demottamassa ja päätettiin yks ilta Lameboyn kaa niputtaa paketti albumimuotoon. Albumin tarkoitus on tuoda ihmiset eri koloist yhteen ja vaikka meidän aikasemmat projektit oli enemmän kesäisempää saundia nii tällä kertaa on mukana paljon monipuolisuutta. Albumi tehtiin meidän hovituottaja Lameboyn kanssa, viimeinen biisi on brittituottaja JXSSIN tuottama. Tää on meidän henkilökohtainen lempi projekti mitä ollaan tähän asti tehty, jokainen melodia ja verse on 10/10!” – Cavallini & Shrty kertovat

  1. INTRO (CSB)
  2. STOKKA
  3. AMSTERDAM
  4. RAHA TULEE/RAHA MENEE ft. Blacflaco
  5. 16v ft. Gettomasa
  6. TYTTÖYSTÄVÄ
  7. KOKA

Cavallini & Shrty on helsinkiläinen rap duo joiden soundi on letkeää, kesäistä ja tuoretta afroa. Alkuvuodesta 2018 julkaistu “Afro Finska EP” laittoi käyntiin afroaallon ja IBE:n kanssa julkaistu “Oma iTT3s” on tanssitti sinä kesänä helteistä Suomea. Levydiili solmittiin PME Recordsin kanssa alkusyksystä 2018, minkä jälkeen julkaistu kappale ”Kultaa Mun Kaulas” on kerännyt kiitettävän määrän kuunteluja sekä radiossa että striimauspalvelimissa. Duon “VAIHOST SISÄÄ” debyytti mixtape julkaistiin loppuvuodesta 2018. Cavallinia & Shrtya kuultiin viime vuonna kappaleella “Hyvä päivä ft. JVG” ja PME:n VOLUME Mixtapella kappaleella “Moni mies”. R&B:tä ja afroa yhdistelevä kaksikko työsti viime vuoden uutta musiikkia ja on nyt valmis julkaisemaan debyyttialbuminsa.

 


Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Saara Everi / saara@pmerecords.fi

Keikkamyynti

Tino Pirttioja / tino@skorpioni.live