DEEZYDAVID JULKAISI EP:N BoiVIILEIN

 

Tämä artistilupaus on nuoresta iästään huolimatta tehnyt musiikkia jo useamman vuoden ja vieraili ensimmäinen kerran toisen artistin kappaleella jo 15-vuotiaana. Nyt täysi-ikäisyyttä lähestyvä DeezyDavid julkaisi 7.6. debyytti-EP:nsä BoiVIILEIN.

Kuusi kappaletta sisältävä EP on hyväntuulinen, aikaansa kuvaava ja mukaan tempaava kokonaisuus. DeezyDavidin EP:llä vierailee pitkään rap- ja R&B-piireissä vaikuttanut Karri Koira ja tällä hetkellä tauolla oleva, yksi suomirapin seuratuimpiin artisteihin kuuluva Mikael Gabriel. EP:n tuottajia ovat MD$, Fractious Frank ja Aleksi Asiala. Vastaavan tuottajan viittaa kantoi itse Karri Koira eli Karri Siren.

 

KUUNTELE BoiVIILEIN TÄÄLTÄ

 

”Viime kesän jälkeen mulla oli tehtynä mikä tuntui ainaki tuhannelta demolta. Sit tutustuin Karriin ja lähettiin käymää koko pakettia läpi. Sieltä nous sit kuusi biisiä mistä kasaantui tää EP ja kaikki biisit toimi tosi hyvin yhdessä. Ne on kesäisiä hyvän mielen biisejä mitä voi kuunnella auringossa frendien kaa!” – DeezyDavid

Kappaleen Ice Cream kanssa julkaistiin musiikkivideo PME:n Knight Rydazz Youtube-kanavalla. Musiikivideon tuotannosta vastasi Bajo Helsinki ja videon ohjasi Jens Zitting ja Pyry Pelkonen.

 

 

 

DeezyDavid on vieraillut uransa aikana useammalla kappaleella mm. Cledoksen Töis –hitillä, JVG:n Popkorni -albumilla, veljensä Graciaksenkappaleella Mis ollaan ja Töölön Ketterän uunituoreella EP:llä kappaleella Väärälle jätkälle. 

 


Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Saara Everi / saara@pmerecords.fi