Gettomasa julkaisee Hyvä me -singlen

Gettomasa julkaisee Hyvä me -singlen

Gettomasa jatkaa takuuvarman vahvaa tapaansa aloittaa vuosi uudella julkaisulla. Kappaleella kuullaan tuttu itsevarma ulosanti ja hookkiin ei voi olla koukuttumatta. Hyvä me -singlen tuotannosta vastaa tuttuun tapaan Ruuben ja lisämausteen toi GoodJobLarry.

Kappaleen kanssa julkaistaan mm. Veli mä vannon -musiikkivideosta vastanneen Tuomas Nurmen ohjaama musiikkivideo KPC-kanavalla keskiyöllä 14.1.

Gettomasan monipuolisuus ja tuottavuus vaan todistaa hänen kuuluvan genrensä kärkipaikoille. Olemme nähneet boombapista kuoriutuneen parikymppisen Kortepohjan kasvatin omistaneen tyylin jos toisenkin. Gettomasa julkaisi kriitikoiden ylistämän Chosen One –albumin keväällä 2016 ja oli yksi vuoden puhutuimpia julkaisuja. Albumilta löytyy mm. kappaleet Ota kiinni jos saat, Kuulokkeet sekä Pelkuri. Klassikoksi muodostuneen Chosen Onen jälkeen sekä fiittien, että omien julkaisujen tyyli virkistää luovuudellaan. 

Odotettu albumi Diplomaatti julkaistiin toukokuussa 2019 ja loksautti viimeistään valtaväestönkin leuat auki suurmenestyksellään vakuuttaen paikan genren huipulla. Samana vuonna artisti pääsi Leijonien toiveesta esiintymään maailmanmestaruusjuhliin Helsingin Kaisaniemeen yli 50 000 ihmiselle. Kalamies otti askeleen uuteen suuntaan myös nostaen pitkäaikaisten fanien kulmakarvat, mutta viittoi tietä taas leveämmälle polulle. Yhteensä seitsemän Emma-ehdokkuutta, useampia listaykkösiä ja kymmeniä albumilistan listaviikkoja myöhemmin tämä lahjakas ja loputtomalla nälällä varustettu artisti jatkaa kuulijoiden vakuuttamista omalla suoraselkäisellä musiikillaan.

 


Lisätietoja / Haastattelupyynnöt:

Saara Everi / saara@pmerecords.fi

Keikat:

Team Agency / booking@team.fi