Handshaking julkaisee albumia edeltävän DunnO-singlen!

Handshaking julkaisee albumia edeltävän DunnO-singlen!

Handshaking julkaisee perjantaina kuplivan ja ajattoman DunnO-singlen. Kappaleen soundimaailma on pelkistetyn retro ja rakentuu Roland TR-707 -rumpuloopin päälle. Tuottaja & muusikko Fedja Kamari, eli Handshaking julkaisee kakkosalbuminsa There was a chance 19. toukokuuta. Tuleva albumi on edeltäjäänsä Garden Clogsia synkkäsävyisempi, mutta liikkuu yhtä arkisissa aiheissa. Levyjulkkareita vietetään 20. toukokuuta Korjaamolla. DunnO on albumilta viimeinen singleirroitus.

”Tämä on niitä biisejä, joiden projektinimi jää kulkemaan loppuun asti – olisi kiinnostavaa tietää, kuinka iso prosentti kaikesta maailman julkaistusta musasta on tällaista? Yritin tässä biisissä tehdä asiat mahdollisimman yksinkertaisesti ja lopullisesti. Nauhoitin soittimet mahdollisimman suoraan ilman liiallista jälkieditoinnin mahdollisuutta, yritin olla miettimättä liikaa. Se on välillä aika vaikeaa. Laulun teema uskalluksesta, epävarmuudesta ja katseesta voisi helposti viedä ajatukset johonkin romanttiseen, mutta yhtä lailla se voi kertoa muistakin ihmissuhteista: sukulaisista, perheenjäsenistä, ystävistä. Tai suhteesta muihinkin asioihin, kuin ihmisiin. Se teema kantaa vahvasti koko muullakin albumilla: se on todellisuuden havainnointia, usein äärimmilleen pelkistettynä.” Handshaking kertoo kappaleesta.

Tulevalla There was a chance -albumilla kuullaan tanssittavampaa, ja jossain määrin klubeille funktionaalisempaa musiikkia. Handshaking kertoo sanoituksien olevan pelkistettyjä ja mantramaisia, mutta samaan aikaan spesifejä ja universaaleja: sanat tarkoittavat kaikkea ja samalla eivät oikein mitään. Albumilta on julkaistu kappaleet Alone in the sushi buffet, Turn it off ja Why do I need to pay so much?. Albumi julkaistaan myös vinyylinä.