Henri Pulkkinen on nimitetty A&R -päälliköksi PME Recordsille

Henri Pulkkinen on nimitetty A&R -päälliköksi PME Recordsille

Pulkkisen tehtäviin kuuluu muun muassa osallistuminen PME Recordsin artistiprojektien suunnitteluun sekä artistien urien ohjaaminen määrätietoisesti eteenpäin.

PME:n toimitusjohtaja Teemu Laitinen kommentoi rekrytointia seuraavasti:
”Henrillä on pitkäkestoinen kokemus musiikkialalta ja hänen intohimonsa musiikkiin on vertaansa vailla. Mahdollisuus saada Henri osaksi kasvavaa PME:n tiimiä oli tilaisuus, jota ei voinut sivuuttaa. Uskon, että hänen tukensa avulla artistimme pystyvät entistä paremmin toteuttamaan omia taiteellisia visioitaan.” 

Pulkkinen on vaikuttanut musiikkialalla jo yli kymmenen vuotta. Menestyneen Paperi T -sooloprojektinsa lisäksi hän kuului Ruger Hauer -yhtyeeseen ja hänet on palkittu useasti uransa aikana mm. arvostetulla Teosto -palkinnolla albumista Malarian Pelko. Pulkkinen toimii myös Radio Helsingin musiikkipäällikkönä ja radiotoimittajana. Hänellä on vankka ja monimuotoinen kokemus alalta, mikä tekee toimimisesta A&R:nä luontevaa.

“On todella kiinnostavaa työskennellä myös tällä puolella alaa. PME on ainutlaatuisessa asemassa suomalaisella musiikkialalla uuden luojana ja sekoittamassa pakkaa. Olen innoissani alkaneesta yhteistyöstä.” – Henri Pulkkinen

 


 

PME Records on yksityisomisteinen Helsingissä toimiva indie levy-yhtiö, jonka rosteriin kuuluu yhteensä vajaa parikymmentä artistia ja yhtyettä useasta eri genrestä. PME Recordsin edustukseen kuuluvat mm. JVG, ALMA, Gettomasa, Reino Nordin, Töölön Ketterä, Elias Gould, Pykäri, Lauri Haav ja ETTA. PME Records on palkittu vuoden indie levy-yhtiönä ja sitten vuoden levy-yhtiönä Musiikki&Median Industry Awardseissa vuosina 2017 ja 2018. 

PME:n liikeidea on auttaa tulevia tähtiä luomaan musiikkia, julkaista ja myydä musiikkia ja musiikkivideoita, kehittää ja myydä oheistuotteita, tuottaa ja julkaista uudenlaista mediaa, järjestää tapahtumia sekä auttaa artisteja ja yhtyeitä kehittämään sekä hallitsemaan musiikkiuriaan ja brändejään. PME Records pystyy skaalautumaan julkaisuissaan maanlaajuisista maailmanlaajuisiin teoksiin.

 


 

Lisätietoja

Teemu Laitinen, CEO / teemu@pmerecords.fi