Kovasta nosteesta nauttiva Suomi-grime lupaus Töölön Ketterä julkaisi uuden singlen

PME Recordsille keväällä 2016 sainattu Töölön Ketterä julkaisi uuden singlen Kiska kiinni. Kiska kiinni on Töölön Ketterän ensimmäinen julkaisu huhtikuussa julkaistun EP:n jälkeen. Idea Noh Kinin tuottamaan kappaleeseen lähti EP:n loppuunmyydyistä julkaisubileistä, joissa yhtye laittoi kirjaimellisesti ”kiskan kiinni”.

Kiska kiinni oli alussa inside-läppä, jolla kuvattiin hullua meininkiä. Läppä syntyi EP:n julkaisubileiden aikoihin, kun kappaleen tuottaja Noah Kin kertoi uskovansa venuen menevän “kiska kiinni”. Niin myös kävi ja julkkaribileissä esitettiin kappaleen ensimmäinen versio. Kiska kiinni on suomigrime-anthem, jota suositellaan kuunneltavaksi volat täysillä, bileiden ollessa parhaimmillaan.” –Töölön Ketterä

Kuuntele biisi täältä!

Töölön Ketterä oli vielä monelle tuntematon nimi kuluvan vuoden alussa. PME Recordsin sainauksen sekä ensiEP:n julkaisun jälkeen voi melkein väittää, että Suomi-grime on löytänyt paikkansa myös laajemman kuulijakunnan korvissa. Vain muutama kuukausi EP:n julkaisusta on Töölön Ketterän pitänyt kiireisenä niin lukuisat klubikeikat kuin myös kuluvan kesän festivaalilavat (mm. heinäkuun Ruissi, elokuussa Blockfest sekä Flow).

Kiska kiinni julkaistiin kolmen kappaleen pakettina. Mukana on myös kappaleet Broidi, jossa kuullaan feattina Sonny sekä Kiska Kiinni Checksum remix. Broidi on Töölön Ketterän Handshakingin sekä Pietari Pihlaisen tuottama.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/TöölönKetterä
Facebook: https://www.facebook.com/TöölönKetterä
Instagram: https://www.instagram.com/TöölönKetterä