Kultaa kahdella edellisellä sinkullaan myynyt Reino Nordin julkaisee vihdoin Otan sut haltuun – kappaleensa myös Spotifyssa

Reino Nordin nostaa aiemmin vain SoundCloudissa julkaistun kappaleensa Otan sut haltuun nyt vihdoin myös Spotifyhyn tänään keskiviikkona 22.6. Otan sut haltuun julkaistiin epävirallisena singlenä SoundCloudissa huhtikuun alussa, mutta suuren kysynnän vuoksi julkaistaan se nyt myös Spotifyssa. Tämä letkeä kesäbiisi on saavuttanut jo lähes 30 000 kuuntelua parissa kuukaudessa ja se on toiminut yleisön liikuttajana myös Reinon livekeikoilla.

Kuuntele biisi täältä.

Reinon haippi on tällä hetkellä huomattava. Ensimmäisellä PME Records – julkaisullaan, Puhu vaan, Reino ansaitsi itselleen uransa ensimmäisen kultalevyn. Myös huhtikuun lopussa julkaistu Kato mua silmiin rikkoi viime viikolla kultalevyn rajan eli yli 2 miljoonaa striimiä Spotifyssa.

Otan sut haltuun tulee Spotifyhyn eräänlaisena bonustrackinä, sillä Reinolta on luvassa vielä kesän aikana seuraava virallinen singlejulkaisu. Reino työstää koko ajan ahkerasti uutta musiikkia tämän hetken kovimpien suomalaisten musiikkituottajien kanssa sekä keikkailee tiheään tahtiin läpi kesän.

 

Reino Nordinin kesän keikka-aikataulu:

24.6. Lonna, Helsinki

25.6. Sieravuori

1.7. Tavastia, Helsinki w/ Alex Mattson

2.7. Helsinki Pride Puistojuhla

9.7. Summer Up, Lahti

9.7. Jatkobileet, Lahti

14.7. PME Block Party, Hernesaaren Ranta Helsinki

22.7. Pipefest, Himos

5.8. Vauhtiajot, Seinäjoki

12.8. Aurafest, Turku

13.8. ProjectX, Imatra

13.8. Old Cock, Lappeenranta

20.8. Blockfest, Tampere

 

Facebook: https://www.facebook.com/reinonordinvirallinen
Instagram: https://www.instagram.com/reinonordin/