LAURI HAAV – ALAS

LAURI HAAV – ALAS

 

Perjantaina 4.10. julkaistu single Alas on vahva, tunnevetoinen kappale, joka kertoo myrkyllisestä suhteesta ja sen tuomista ristiriitaisista ajatuksista. Vaikka toinen aiheuttaa kipua, ei hänestä voi silti päästää irti. “Jollain kierolla tapaa myös nautin siitä pahasta olosta ja ahdistuksesta”, kertoo Lauri Haav.

Alas on ensimmäinen julkaisu Lauri Haavin tulevalta debyyttialbumilta.

Lauri Haav, oikealta nimeltään Lauri Haavisto, on vuonna 1997 syntynyt jyväskyläläinen artisti. Kuokkalassa kasvanut artisti on tehnyt biittejä yläasteelta lähtien, ja omia riimejä ja itse räpättyjä biisejä alkoi kasaantua kunnolla vuonna 2016. Lauri koki, että hänellä oli asioita sanottavana ja fiilisteli musiikin kautta tunteiden purkamista. Lauri Haav on artistina monipuolinen, kokeellinen, rohkea ja ajoittain inhimilliseen melankolisuuteen taittava. Rouhea ääni ja samaistuttavat nuoren miehen ajatukset rakkaudesta, arjesta ja tunnemaailmasta koukuttavat mukaansa.

Hip hopin ja R&B:n välimaastossa sulavasti liikkuva artisti julkaisi PME Recordsin kautta Nyt ja heti EP:n toukokuussa 2019. EP:llä artisti hurmasi sulavalla flowlla, pehmeällä laululla ja taitavilla teksteillään.

 


Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Saara Everi / saara@pmerecords.fi

Keikat

Sami Siilin, Fullsteam / sami@fullsteam.fi