LAURI HAAVILTA UUSI SINGLE – DEBYYTTIALBUMI JULKAISTAAN TOUKOKUUSSA

LAURI HAAVILTA UUSI SINGLE – DEBYYTTIALBUMI JULKAISTAAN TOUKOKUUSSA

 

Lauri Haav julkaisi perjantaina 27.3. viimeisen singlelohkaisun tulevalta debyyttialbumiltaan. Silmät kii kappaleen on tuottanut Aaro630 yhdessä artistin kanssa. Sanoitukset ovat Lauri Haavin omat.

“Koen, että tämä on selkeä avauskappale mun toiselle musiikilliselle maailmalle. Ettei kaikki ole aina niin synkkää ja tummaa, ja haluan näyttää sen toisen suunnan tulevasta levystä. Albumi sisältää sellaista musiikkia, mitä minä itse haluan tehdä, kuunnella ja mikä on minua aidoimmillaan. Aitoja tunteita, rakastumista, vihaa, artistina kehittymistä ja epäonnistumista. Omien rajojen kokeilua sekä artistina, että henkilökohtaisessa elämässä.” – Lauri Haav

Lauri Haavin debyyttialbumi julkaistaan 15.5.  Albumi julkaistaan myös vinyylinä ja sen ennakkomyynti alkaa 27.3. klo 10.00 PME Storessa ja Levykauppa X:ssä.

 

 

Lauri Haav​ on Jyväskylän Kuokkalassa kasvanut monen kriitikon ja kuulijan kiinnostuksen saanut tulokasartisti. Suomen Drakeksikin luonnehdittu Haav on artistina monipuolinen, kokeellinen, rohkea ja ajoittain inhimilliseen melankolisuuteen taittava. Rouhea ääni ja samaistuttavat nuoren miehen ajatukset rakkaudesta, arjesta ja tunnemaailmasta koukuttavat mukaansa.

Artisti on tehnyt biittejä yläasteelta lähtien, ja omia riimejä ja itse räpättyjä biisejä alkoi kasaantua kunnolla muutama vuosi sitten. Haav julkaisi omakustanne EP:nsä vuonna 2018. Hip hopin ja R&B:n välimaastossa sulavasti liikkuva artisti julkaisi PME Recordsin kautta ​Nyt ja heti​ ​EP:n ​toukokuussa 2019. EP:llä artisti hurmasi sulavalla flowlla, pehmeällä laululla ja taitavilla teksteillään.​ ​Lauri Haav on vieraillut mm. Pykäri​n ylistetyllä ​O ​-albumilla, ​Gettomasa​n ja ​Paperi T​:n yhteisbiisillä ​Jeesei​ ja Gettomasan Emma patsaan pokanneella albumilla ​Diplomaatti​. Lauri Haavin debyyttialbumi julkaistaan keväällä 2020. Albumilta on julkaistu kaksi upeaa kappaletta; ​Alas ​ja ​Missä oot nyt.

 


Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Saara Everi / saara@pmerecords.fi

Keikat

Rauha Kyyrö, Fullsteam / rauha@fullsteam.fi