NYT JA HETI – Lauri Haavilta tulevan EP:n ensimmäinen single

NYT JA HETI – Lauri Haavilta tulevan EP:n ensimmäinen single

 

Juuri PME Recordsille levytyssopimuksen solminut Lauri Haav julkaisi tänään singlen Nyt ja heti. Kappaleen on tuottanut Ruuben. Hip hopin ja R&B:n välimaastossa sulavasti liikkuva artisti julkaisee EP:n PME Recordsin kautta tulevan kevään aikana.

“Tää biisi syntyi puolivahingossa, vähän kuin itsestään. Oltiin Ruubenin kanssa tekemässä jotain ihan muuta ja yhtäkkiä biisi oli purkissa. Hyvä fiilis päästä julkasemaan musaa. Lisää tulossa pian!” – Lauri Haav

 

KUUNTELE NYT JA HETI

 

Lauri Haav, oikealta nimeltään Lauri Haavisto, on vuonna 1997 syntynyt Jyväskyläläinen rap-artisti. Kuokkalassa kasvanut artisti on tehnyt biittejä yläasteelta lähtien. Omia riimejä ja itse räpättyjä biisejä alkoi kasaantua kunnolla vuonna 2016. Lauri koki, että hänellä oli asioita sanottavana ja fiilisteli musiikin tekoa sekä sen kautta tunteiden purkamista. Rumpujen ja kitaran soittaminen jatkuvat edelleenkin. Lauri Haavin debyytti-EP Kilipääjulkaistiin omakustanteena viime vuonna. Hän on työskennellyt monen jyväskyläläisen artistin luottotuottajan Ruubenin kanssa ja yhdistänyt voimansa Gettomasan kanssa mm. kappaleella Onksul todisteit.

 


Lauri Haav Facebookissa

Lauri Haav Instagramissa

Lauri Haav Spotifyssä

 


Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Saara Everi / saara@pmerecords.fi