Pessalta groovaava uptempo single!

Pessalta groovaava uptempo single!

Pessa väläyttelee uudella singlellä ”Hiekkalaatikko” perjantaina 2. helmikuuta. Tämä groovaava uptempo R&B -kappale, tuo jälleen esiin nuoren monitaiturin lahjakkuuden. Pessalle ominaiseen tyyliin niin tuotanto kuin lyyrikatkin ovat hänen omaa käsialaansa.

Pohjoissavosta Jyväskylään muuttaneen lahjakkuuden viimevuoden isoin julkaisu 5AM feat Gettomasa raivasi tiensä Spotifyn Top 50 -listan viidennelle sijalle sekä virallisen singlelistan sijalle 13.  “Kappale tuntuu kuin palkinnolta räppipäille tuodessaan kahden eri sukupolven huippuosaajat vihdoin samalle ääniraidalle.” – Klangi. 

Alkuvuodesta 2023  Pessa otti merkittäviä askelia urallaan osallistuessa Ylen Mist sä tuut -musiikkidokumentin toiselle kaudelle. Pessa esittelee ohjelmassa kotikaupunkiaan Kuopiota  ja ohjelman myötä hän julkaisi Bäkkii-singlen. Jazzia sulavasti hip hopiin yhdistelevä vasta 19-vuotias on tunnettu letkeistä biiseistään, ja uusin jatkaa samalla linjalla“, Klangi kirjoitti julkaisusta.

R&B:n, jazzin ja hip hopin välimaastossa lahjakkaasti suunnistava Pessa on Kuopion konservatorion kasvatti. Nuori muusikko niitti kiinnostusta monelta taholta debyyttialbuminsa Jazzijäbä tiimoilta. ​​”Levyn parasta antia ovat biitit, jotka groovaavat todella sulavasti läpi levyn ja kestäisivät julkaisun myös instrumentaaleina. Niissä kuuluu jazzin vaikutus ja rapin perinteen tuntemus.” – Helsingin Sanomat. Lähes kokonaan itse luotu albumi tuo esille artistin musikaalisuuden ja halun luoda jotain uutta Suomen musiikkikentälle. Pessa on soittanut trumpettia yli vuosikymmenen, minkä lisäksi tavoitteena on jatkossa kehittyä myös kosketinsoittimen, kitaran ja basson soittajana entisestään. Artistin jazzahtavaa trumpetti-soundia on kuultu mm. JVG:n YleX Otossa sekä Gettomasan singlelistan kärkisijoilla olevasta Jälkeekään-kappaleessa.