PME on solminut levytyssopimuksen Yrjänän kanssa – cray ulkona perjantaina!

PME on solminut levytyssopimuksen Yrjänän kanssa – cray ulkona perjantaina!

Monilahjakkuutena tunnettu artisti ja tuottaja Yrjänä on solminut levytyssopimuksen ja julkaisee PME-debyyttisinglensä cray perjantaina 5.4.! Single on ensimmäinen irroitus tulevalta kokonaisuudelta ja antaa kuulijoille riemukkaita välähdyksiä tulevasta. “Tää ei oo mikään sanoma-biisi. Tää on keho-biisi, irtiottoa, hölmöksi mut leijasti… v*tun crayy!”, Yrjänä luonnehtii.

“Olen genresulatusuuni. Tuoretta kehollista melodista ja rytmikästä soundia pop-rnb-hip hop vaikutteilla. Biiteissä on juonenkäänteitä ja laulumelodiat vie taivaisiin”, YleX Läpimurto-listaukseen valittu artisti kuvailee. Vakuuttavasti mm. Sexmanelle, Yeboyahille ja Hassan Maikalille musiikkia tuottanut Yrjänä vastaa cray-kappaleen tuotannoista ja lyriikoista täysin itse. 

Yrjänän viime vuonna julkaistusta, rakkaudelliseksi levähdyspaikaksi kiireisen maailman keskellä kuvaillusta Sulle rakas-debyyttialbumista Klangi kirjoitti: “Jo aiemmin kuultu omaperäinen soundi ja ulosanti rakentavat kuuntelukokemuksesta ainutkertaisen etenkin kotimaisen musiikin kentällä.” Lue juttu täältä.


Lisätietoja / Haastattelupyynnöt:

Amos Utti / amos@pmerecords.fi