PME RECORDS SOLMI LEVYTYSSOPIMUKSEN PYKÄRIN KANSSA

PME RECORDS SOLMI LEVYTYSSOPIMUKSEN PYKÄRIN KANSSA

 

 

Pykäri, koko nimeltään Mikko Pykäri, on 37-vuotias tuottaja ja muusikko, joka on vaikuttanut suomalaisessa indie-skenessä vuodesta 2004. Regina-yhtyeen toinen puolikas ja vuoden 2011 alternative pystin Emma Gaalassa pokannut Pykäri on tuottanut musiikkia mm. Ruger Hauerille (Mature-levy), LCMDF:lle ja Mannalle. Tuottaja-sooloura alkoi vuonna 2017 pitkäsoitolla ’Pykäri’ ja hän esiintyi samana vuonna Ahjo Ensemble -kamarikuoron kanssa Flow Festivalin päälavalla. Vuodesta 2019 odotetaan menestyksekästä uuden albumin ja levytyssopimuksen myötä.

Viime vuoden alusta lähtien Pykäri on kasannut tulevaa toista sooloalbumiaan. PME Records julkaisee Pykärin kuorolevyn ’O’ vuoden 2019 aikana. Ensimmäinen single julkaistaan perjantaina 18.1.2019. Levyllä kuullaan useampaa vierailevaa artistia ja kokonaisuus on monipuolinen ja varmasti kiinnostava.

 

“Kuoromusiikki on aina kiinnostanut mua ja tuntuu todella hyvältä, että on vihdoinkin löytynyt levy-yhtiö jonka kanssa ajatukset kohtasivat. Se, että monta ihmistä laulaa samaan aikaan on varmaankin ensimmäinen musiikillinen idea, ja tuntuu, että nyt on aika palata siihen mistä kaikki on lähtöisin.” – Pykäri tulevasta albumista ja levydiilistä

 

Kuva Finnvoxilta kuoroäänityksistä Ahjo Ensemblen kanssa. Kuva: Arttu Hokkanen

 

”Mikko on ehdottomasti mielenkiintoinen hahmo ja tuleva levy ei poikkea tästä. On hauska päästä yhteistyöhön näin lahjakkaan ja kokeneen artistin kanssa, ja uskon että PME on projektille oikea koti. On kiinnostavaa seurata tulevan kuorolevyn vastaanottoa ja toivotamme Mikon lämpimästi tervetulleeksi PME:lle.”
– Antti Kosonen, Operatiivinen johtaja / PME Records

 


Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Saara Everi / saara@pmerecords.fi

Keikkamyynti

Esa Tontti, Alt Agency / esa@altagency.fi