PYKÄRI – MOI!

PYKÄRI – MOI!

Pykäri julkaisee tulevan U.F.O.-albuminsa ensimmäisen singlen Moi! Teatraalisuuden, kansanmusiikin ja indie sleazin välillä tanssahteleva projekti on todiste Pykärin moninaisuudesta. Kappaleen musiikillinen pohja on eurodancessa, mutta pinnalta taas 70-luvun lopun punkkia ja suomalaista kansanmusiikkia yhdistettynä. Kappaleella kohtaa epävireinen Hellas-piano, yksi yhden soinnun bassokuvio, kolmihenkinen punk-yhtye, sekä flirttaileva kansanmusiikkikuoro Kardemimmit.

Mikko Pennasen kanssa yhdessä tuotetun kappaleen tarinan artisti kertoo näin: “Muutuin ufoksi ja halusin näyttää menestyvän ufon Helsingissä. Se tuntui oikealta. Ufot kuvataan usein ulkopuolisina vierailijoina, mutta halusin näyttää ufon tyytyväisenä bisnesvaikuttajana joka on kotiutunut Helsinkiin. Ufo käy kahvilla, tekee bisnestä ja allekirjoittaa sopimuksia. Ja välillä nauttii smoothien tai torikahvin.”

Jo pitkään suomalaisessa indie-skenessä vaikuttaneelle artistille tuleva pitkäsoitto U.F.O. on tähänastisen uransa asti tärkein levy.

_______________________________________________________

HAASTATTELUT JA LISÄTIEDOT:

Laura Jonsson / laura@pmerecords.fi