Pykäriltä kolmas single tulevalta albumilta ja Lauri Haavilta EP

Pykäriltä kolmas single tulevalta albumilta ja Lauri Haavilta EP

Lauri Haav julkaisi 3.5. kuusi kappaletta sisältävän Nyt ja heti EP:n.

Tämä nuori jyväskyläläinen artisti hurmaa sulavalla flowlla, pehmeällä laululla ja taitavilla teksteillään. Musiikkivideon kanssa julkaistu Onneton sai aisaparikseen unenomaisen kappaleen Öisin mistä siirrytään jo julkaistun Nyt ja heti kautta EP:n niin sanotusti räpimpään osioon. EP päättyy Tohtori Getton ja Gettomasan vierailuun kappaleella Onksul todisteit.

 

”Oon tehnyt koko viime syksyn ja tän kevään biisejä ilman mitään sen kummosempaa kokonaisuutta miettien. Tehny vaan hyvää musiikkia ja ettiny vähä mikä vois olla sit tulevaisuudessa se mun suunta ja myös samalla nähny mikä se just nyt on.. Oli siistiä huomata että niistä sai kasattua eheän EP:n. Mä käsittelen tässä EP:llä vaikeita ja vähemmän vaikeita asioita. Vähä nuoren miehen parisuhde probleemia eri näkökulmista ja sit myös vaan vähän sitä mikä ja kuka mä oon, everyday thangs. Omasta mielestäni mä oon saanu luotua uniikin ja ennenkuulumattoman suomiräp EP:n.” – Lauri Haav

Tuottajina EP:llä Aaro630 ja Ruuben. Kansikuvan on taiteillut Max Steffansson.Pykäri julkaisi kolmannen singlen tulevalta albumiltaan O.

Shine 2009 yhtyeessä vaikuttavat Pykäri ja Sami Suova yhdistivät voimansa kappaleen 2oo Close muotoon. Kappale on yhteisjulkaisu yhdysvaltalaisen indie levy-yhtiö Cascinen kanssa.

KUUNTELE KAPPALE TÄÄLTÄ

Pykäri avasi kappaleen sisältöä: “Kappaleessa on sekä musiikillisesti että tekstin puolesta ideana se mitä tapahtuu kun katsoo lähelle ja tiputtaa pois kaiken ylimääräisen. Tämä on ikäänkuin musiikillinen vastakohta Lohdutukselle: kun kaikki onkin helppoa, lohtu on löydetty ja voi taas ihan vähän bailata.”

“Musiikin puolesta minä ja Mikko ollaan aina jaettu herkkä paikka niin sanotulle piano houselle ja se oli selkeästi yksi isoimpia vaikutteita kappaleelle. Kun lisäät siihen 40 henkisen kuoron (Ahjo Ensemble) päälle niin lopputulos on varmasti jotain ainutlaatuista.” – Sami Suova

Pykärin julkaisu ja lyriikkavideo sai ensinäyttönsä Self-titled Magazinessa 1.5. Katso video täältä.

Viime vuoden alusta lähtien Pykäri on kasannut tulevaa toista sooloalbumiaan. PME Records julkaisee Pykärin kuorolevyn O vuoden 2019 aikana. Ensimmäinen single Yhteinen koira feat. Versace Henrik julkaistiin musiikkivideon kanssa tammikuussa 2019. Toinen single LOHDUTUS feat. Ringa Manner julkaistiin 1.3. Levyllä kuullaan useampaa vierailevaa artistia ja kokonaisuus on monipuolinen ja varmasti kiinnostava.

 


Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Saara Everi / saara@pmerecords.fi