Reino Nordinille viisi Emma-ehdokkuutta sekä vuoden striimatuin kappale

Reino Nordinille viisi Emma-ehdokkuutta sekä vuoden striimatuin kappale

Reino Nordin ansaitsi tänään julkistetuista Emma-ehdokkuuksista osakseen peräti viisi ehdokkuutta. Ehdokkuuksien lisäksi artistin Antaudun-hitti on vuoden striimatuin kotimainen kappale. Ehdokkuudet ovat pitkän uran tehneelle Nordinille erityinen meriitti, sillä tämä on ensimmäinen kerta, kun artisti huomioidaan Emma-ehdokkuuksilla. Reino Nordin on ehdolla helmikuussa järjestettävässä musiikkialan gaalassa Vuoden miesartisti, Vuoden pop, Vuoden albumi, Vuoden biisi sekä yleisöäänestys -kategorioissa.

”15 vuotta olen tehnyt musiikkia ensin soittajana ja myöhemmin laulajana, kirjoittajana ja säveltäjänä. Se, että saa tämmöistä tunnustusta näin pitkän matkan jälkeen, tuntuu ihan uskomattoman hienolta. Se, että juuri Antaudun-kappale ja -albumi ovat ne, mihin kaikki nyt kulminoituu, tuntuu erityisen hyvältä. ”Antaudun” on juuri sellainen kokonaisuus, jota olen pitkään yrittänyt kirjoittaa. Kiitos kuuluu yleisölle, että saan laulaa ja kirjoittaa musiikkia. Se on unelmani”, Reino Nordin kommentoi.

Jo yli 11 miljoonaa striimiä Spotifyssa saavuttanut Antaudun-kappale on striimauksiensa lisäksi menestynyt myös Suomen radiosoittolistoilla. Kappaleelle julkaistiin tänään musiikkivideo, jolla artisti haluaa kiittää fanejaan kuluneesta vuodesta sekä kappaleen menestyksestä.

Katso Antaudun-musiikkivideo tästä. 

Reino Nordinin on pitänyt kiireisenä syksyn kestänyt Antaudun-kiertue, joka kiertää yhteensä 24 keikkapaikkaa ympäri Suomen. Kiertue on toistaiseksi ollut menestyksekäs, kun keikat ovat olleet lähes jokaisella paikkakunnalla loppuunmyydyt.

Loppuvuoden keikat:

15.12. Helsinki, The Circus

16.12. Pori, Bar Kino

28.12. Levi, Hullu Poro

29.12. Ylläs, Taiga

30.12. Nivala, Tuiskula

 

Facebook

Instagram

Spotify

 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Noora Kärki, PME Records, noora@pmerecords.fi, 044 981 1633

Keikkatiedustelut:

Jukka Varmo, Live Nation Finland, jukka.varmo@livenation.fi