Reino Nordinilta odotettu uusi single – Momentumii ulos 19.1.

Monilahjakkuus Reino Nordin julkaisee tällä viikolla odotettua uutta musiikkia. Momentumii julkaistaan torstaina 19.1. Tyylikkään kappaleen takana ovat saksalainen tuottaja Max Mostley sekä suomalainen huipputuottaja Tido Nguyen.  Momentumii on kirjoitettu yhdessä Axel Ehnströmin kanssa.

Momentumii on voimaannuttava klubibängeri, joka syntyi saksalaisen tuottajan Max Mostleyn ja suomalaisen Axel Ehnströmin kanssa Grindilla. Sessiot saatiin sovittua helposti, kun Tippa-T oli tekemässä biisiä Maxin kanssa. Tutustuimme ja syntyi muutamia demoja, joista kirkkaimpana tämä hiitteri. Laulut tehtiin vielä kertaalleen minttiin suomalaisen huipputuottaja Tido Nguyenin avustuksella ja soundista tuli raikas ja tuhti. Momentumii täydentää mainiosti lausetta, jota kasailen helmikuun lopussa ilmestyvän albumini takakanteen. Puhu vaan, Otan sut haltuun, Kato mua silmiin, Kosketa ja Momentumii”, kuvailee Nordin.

Vuotta 2016 voidaan pitää Reino Nordinin uran selkeänä käännekohtana. Kaikki Nordinin viime vuonna julkaisemat singlet rikkoivat Spotifyssa kultarajan sekä viime kesän hitti ”Kato mua silmiin” toi Reinolle uransa ensimmäisen platinalevyn. PME Recordsin sainauksen myötä Reinon ura on saanut uudenlaisen nosteen ja huipputuottajien kanssa työskentely on tuonut Reinon musiikkiin freshin ja nuorekkaan kulman.

Reino Nordinin keikkatiedustelut osoitteesta jukka.varmo@livenation.fi

Spotify: https://open.spotify.com/artist/ReinoNordin
Facebook: https://www.facebook.com/ReinoNordin
Instagram: https://www.instagram.com/ReinoNordin