REINO NORDINILTA UUTTA MUSIIKKIA

REINO NORDINILTA UUTTA MUSIIKKIA

Yhdeksi maamme eturivin artisteista kovaa vauhtia nouseva Reino Nordin julkaisi maistiaisen alkuvuodesta julkaistavalta odotetulta albumilta. ’Veitsenterällä’ on kaunis oodi elämästä ja sen kanssa tasapainoilusta. Kappaleessa on vaikuttava tunnelma ja siinä kuullaan suuria tunteita.

 

 

’Veitsenterällä’ on samaan aikaan voimaannuttava ja haikea. Nordin tasapainoilee taitavasti näiden kahden narratiivin välillä, viulujen luodessa tilan täyttävän äänimaailman.

“Kappale kertoo siitä miten haurasta ja katoavaista on se elämä mitä meillä ylipäätään on ja myös rohkeudesta uskaltaa tasapainoilla siinä elämän veitsenterällä.” Reino kertoo kappaleen aiheesta.

 

KUUNTELE KAPPALE TÄÄLTÄ.


Reinon vuosi on ollut mittava. Tämän vuoden puolella tulleet julkaisut ovat striimanneet yhteensä yli 10 miljoonaa kertaa ja ’Kyynelten virta’ jatkaa tasaista nousuaan, saavutettuaan juuri kultarajan.

Emma Gaalassa vuoden artistiksi ehdolla olevan Reinon viime kesä painottui festareiden päälavoilla keikkailessa ja ensi vuodesta odotetaan vähintään yhtä isoa. Maan kärkinimiin asettuva artisti on käyttänyt syksyn studiolla ahkeroiden ja odotettu albumi on valmis, odottaen julkaisuaan.

 


Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Saara Everi / saara@pmerecords.fi

Keikkamyynti

Jukka Varmo / jukka.varmo@livenation.fi