Röge jatkaa aktiivista julkaisutahtiaan – uudella singlellä vierailee Ville Galle

Röge jatkaa aktiivista julkaisutahtiaan – uudella singlellä vierailee Ville Galle

Nosteessa oleva Röge jatkaa vahvasti aktiivista julkaisutahtiaan ja toivottaa teidät tervetulleeksi olympialaisten avajaisseremoniaan perjantain 3.5. uudella singlellään Tim Duncan jolla vierailee Ville Galle! Huudimaratoonariksi itseään nimittävän teräväkynäisen Rögen tematiikasta urheilureferenssejä ei tälläkään kertaa uuvu.

”Tässä biisissä pidettiin hauskaa, pelattiin omaa peliä ja mentiin agressiivisesti korin alle kuin Tim Duncan  03’ NBA-finaaleissa konsanaan. Duunattiin Galiksen kanssa kappaleelle leikkisä rap-henkinen musavideo, joka droppaa tän julkasun yhteydessä. Nauttikaa!”, Röge summaa kappaleesta.

Tim Duncan on ensimmäinen single toukokuun 17. päivä julkaistavalta München-mixtapelta, joka on taas ensimmäinen osa kolmen mixtapen kattavaa olympialais-trilogiaa, mikä julkaistaan tänä vuonna. ”Jep, vähä niinku Kobe ja Shaq sillo joskus, kolme mestaruutta putkee! Fiilistelkää stygeä ja nähdään parin viikon päästä Munchenissa!!”

Kotkalainen Röge on kunnianhimoinen ja oman tyylin omaava aikaansaava räppäri, joka erottuu edukseen räppikentällä kekseliäillä punchlineilla ja anteeksipyytelemättömällä ulosannilla. Nokkelasti riimittelevän taiturin teemat liikkuvat sulavasti hiphopin suurista linjoista ja legendoista aina omaan urheilutaustaansa asti. Hän julkaisi PME-debyyttinsä – levyraadissakin nähdyn Cooper EP:n tammikuussa 2024. Katso talvimaisemissa kuvattu EP:n mittainen musikkivideo täältä.

Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Amos Utti / amos@pmerecords.fi / +358 40 41 69776