Rögen München-mixtape starttaa riiminikkarin olympialaistrilogiaprojektin.

Rögen München-mixtape starttaa riiminikkarin olympialaistrilogiaprojektin.

Tuotteliaalla riiminikkari Rögellä ei ole aikomusta hidastaa julkaisutahtia. Perjantaina 17.5. julkaistavalta seitsemän kappaleen München-mixtapelta ei puutu teknisesti taitavaa riimittelyä tai loisteliaita tuotannollisia seikkoja höystettynä räppärille ominaisilla urheiluviittauksilla.  Seitsemän kappaleen München-mixtape starttaa virallisesti tänä vuonna ilmestyvän olympialais-trilogian! 

“München on Rögen Kotkalainen kesäpäivä. Kaikille jotain vähän kuin olympialaisissa. “Samaistumispintaa tuo myös vuonna 1972 Lasse Virenin kaatuminen mutta silti nousu voittoon 10 kilomerin kilvassa, sillä kerran Röge kaatui huudienvälisissä juoksukilpailuissa mutta nousi silti voittoon!” artisti luonnehtii.

Rögen edellinen irroitus Tim Duncan feat Ville Galle starttasi tänä vuonna ilmestyvän olympialaistrilogian. “Biisi tuntuu kuin hetkeltä, jolloin urheiluräpin kirkkain tähti ojentaa soihdun nuoren polven tekijälle.” Klangi uutisoi kappaleesta. Katso leikkisä musiikkivideo tästä. Aktiivisesti keikkaileva Röge nähdään klubikeikkojen lisäksi loppukesästä mm. Blockfestin ja Kotkan Meripäivien lavalla. 

 

Hiljattain PME:n kanssa levytyssopimuksen solminut kotkalainen Röge eli Anton Kröger on energinen ja teräväkynäinen itsevarmuutta huokuva lahja suomen räppikentälle. Huudimaratoonariksi itseään tituleeraava räppäri julkaisi PME debyyttinsä Cooper-EP 12. tammikuuta. “Tää EP on kuulijalle matka mun kaikkien persoonien pariin ja vähä sellanen lapsellinen supersankari paketti. Mut se kai oon sit, lapsellinen supersankari.”  EP:n tuotannosta vastaa tuottajalupaukset Hussa ja Jaicus. EP heräsi myös henkiin visuaalisesti, kun sen yhteydessä julkaistaan koko EP:n mittainen 12 minuutin musiikkivideo, joka on kuvattu talvisissa maisemissa Helsingin Eläintarhan urheilukentällä. Videossa Röge räppää taidokkaasti koko EP:n läpi. Videon kuvaamisesta on vastannut Pamir Shakir. Katso video täältä.

Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Amos Utti / amos@pmerecords.fi / +358 40 41 69776