Rosa Costen debyyttialbumi julkaistaan 26. toukokuuta!

Rosa Costen debyyttialbumi julkaistaan 26. toukokuuta!

Pehmeää suomenkielistä r&b:tä sekä modernia soulia esittävä Rosa Coste julkaisee odotetun debyyttialbuminsa olen. Indie Awardsissa vuoden 2022 tulokkaaksi ansaitusti valittu artisti loi kymmenen kappaletta sisältävän, vahvasti omaa soundia edustavan kokonaisuuden; “Tärkein osa albumia on, että se näyttää ja kuulostaa juuri minulta. Toivon että kuulijat keskittyvät kappaleiden sanoituksiin. Jännittää olla niin haavoittuvainen koko maailman edessä.” 

Rovaniemeläisen Costen tuotannollisesti omaperäinen äänimaailma sekä oivaltavat lyriikat tuovat esiin artistin vahvuudet. Albumin vastaava tuottaja on niin ikää lappilainen KähinäPate eli Paulus Kiviniemi. “Hienoa Pauluksen kanssa työskentelyssä on se, miten hän ymmärtää ja toteuttaa visioni tarkalleen täydentäen sitä omalla ammattimaisella panoksellaan. Paulus rohkaisi minua kokeilemaan uutta, kuten esimerkiksi juokse- ja ruska-kappaleissa kuullaan.” 

“Albumi kuljettaa kuulijan minun mielenmaisemaani, oivalluksiini ja ajatuksiini viimeisen kahden vuoden ajalta. Minulle ei ole itsestäänselvää että osaa sanoittaa omia ajatuksiaan tai tunteitaan, sitä on täytynyt harjoitella pitkään.”

Albumikampanjan aloittaneet singlet; oman paikan löytämisestä kertova koti sekä vaaran tuntua tarjoileva juokse, ovat antaneet esimakua debyyttialbumin äänimaailmasta ja maisemasta. Kokonaisuuden audiovisuaalisesta tuotannosta vastaa kemijärveltä ponnistava EJK Collektive.

“Nyt suuntaan katseen rauhalliseen kesään, pitkästä aikaa musiikin luomiseen sekä syksyn albumijulkkarikiertueeseen, josta lisää myöhemmin.”, Coste summaa.