STEPA – MEE TÖIHIN FT. ARE / SIJAISENA KOULUSSA

STEPA – MEE TÖIHIN FT. ARE / SIJAISENA KOULUSSA

Stepa jatkaa julkaisuputkeaan uudella tuplasinglellä kappalein Mee töihin ft. Are. ja Sijaisena koulussa. Artisti kertoo kappaleista näin:

“Minä olen lähtöisin työväenluokkaisesta perheestä ja olen aina pitänyt duunarin arkea jollain tavalla kiehtovana ja romanttisena. Minä en tiedä rakastiko tai rakastaako minun isä työtään, mutta se oli jatkuvasti töissä, sillä se rakasti lapsiaan. Se, jos mikä on arvostettavaa. Minulla ei siis luonnollisesti ole kuin hyvää sanottavaa duunareista ja kaikki kunnia heille. He ovat arkipäivän sankareita.” Monipuolisen musiikin saran ansioluettelon omaava Stepa julkaisee Gettotekniikka-albuminsa 15.3. ja lähtee sen tiimoilta kiertueelle ympäri Suomea. Uudesta kappaleesta julkaistaan musiikkivideo.

“Edellinen videotekijämme Sami nukkui pommiin, niin Jere tuli tilalle ja teki hienon videon. Räpättiin 1,5 kertaisella nopeudella, niin homma hoitui nopeasti ja sitten hidastettiin kuva normaalille nopeudelle. Näyttää doupilta! Nykyisin pyrkii musiikissa ja videoissa pitämään vaan mahdollisimman paljon hauskaa, koska jos se ei ole hauskaa, niin ei se ole myöskään järkevää. Tykkään videosta mielettömästi ja toivottavasti se piristää niin työläisiä kuin työttömiäkin.”

 

Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Laura Jonsson / laura@pmerecords.fi