LAURI HAAV JULKAISEE VIIMEISEN SINGLEN TULEVALTA ALBUMILTAAN

LAURI HAAV JULKAISEE VIIMEISEN SINGLEN TULEVALTA ALBUMILTAAN

”Kappale varmasti alleviivaa vieläkin levyn monipuolisuutta ja sitä, että levyltä voi odottaa vahvoja tunteita”, artisti kertoo.

Lauri Haavin Se viimeinen kesä -albumin neljäs single Vesipisarat syntyi kesätunnelmissa Aaro360:n studiolla. ”Soundi on ammennettu jostain elektron, rokin ja klubipopin hämyisestä maailmasta. Kappale kertoo intohimosta ja palavasta tunteesta jotain asiaa tai toista ihmistä kohtaan.”

Toukokuun 13. päivä julkaistava albumi on odotettu. Kolme ensimmäistä singleä; Shampoota, Tähti ja Syksyn vihreillä ovat keränneet osakseen kehuja ja huomiota. Rumba kirjoitti viimeisimmästä singlestä näin: ”Syksyn vihreillä on kakkoslevyn sinkuista selkeästi vakuuttavin. Biisi tuo esiin artistin taitoa rakentaa draaman kaari, joka lunastaa odotukset. Laulu tuo esiin aitoa herkkyyttä, pitäen myös otteessaan. Kokonaisuudessaan vahva kappale.”  Yhteensä 1,4 miljoonaa striimiä kerryttäneet kappaleet ovat valottaneet yksi kerrallaan albumin sisältöä ja avanneet Haaville uusia ovia genrejen saralla. ”En oo missään vaiheessa suunnitellu, että nyt muutan jotain tai että en vaikka enää räppäis ja räppiäkin on vielä uudella levyllä, toki ehkä erilaisessa muodossa kuin aikaisemmin. Musan julkaiseminen on aina jännittävää, oli se sit tuttua ja turvallista tai sit jotenki selkeesti uudenlaista”, artisti kertoo.

 

Aaro630:n kanssa luotu albumi sisältää kymmenen kappaletta ja jokainen niistä on tehty tiiviissä yhteistyössä. ”Aaron kanssa työskentely on yksinkertaisesti parasta. Toki kun tekee jonkun kanssa niin tiiviisti molemmille tärkeetä asiaa, niin välillä
on myös niitä vaikeita päiviä tai viikkoja, mutta se kuuluu asiaan. Aaron kanssa ei oo ikinä mitään rajoja tai normeja mitä pitäisi noudattaa. Jonain päivänä toinen on enemmän vastuussa ja seuraavana päivänä taas toinen. Meillä se on sellainen arvokas symbioosi, mistä saa olla todella kiitollinen”
, Haav kertoo.

Popin, hip hopin ja R&B:n välimaastossa sulavasti liikkuva artisti julkaisi PME Recordsin kautta Nyt ja heti EP:n 2019 hurmaten kuulijat yli genrerajojen. Albumilistan 5. sijalla debytoinut Silmät kii -albumin toi Haaville mm. Vuoden tulokas -ehdokkuuden ja vinyylipainos myytiin ennakkoon loppuun. ”- – osa levyn kappaleista käsittelee henkilökohtaisia aiheita niin rehellisellä otteella, että albumin kuultua tuntuu, kuin Haavista olisi tullut ystävä.” – Hilla Körkkö, Helsingin Sanomat. Lauri Haav on vieraillut mm. Pykärin ylistetyllä O-albumilla, Gettomasan ja Paperi T:n yhteisbiisillä Jeesei ja Gettomasan Emma-patsaan pokanneella Diplomaatti-albumilla sekä usealla kappaleella Kalamies-albumilla.


Lisätietoja / Haastattelupyynnöt:

Saara Everi / saara@pmerecords.fi

Keikat:

Rauha Kyyrö, Fullsteam Agency / rauha@fullsteam.fi