Gracias

Gracias

Jo vuonna 2014 PME Recordsille sainattu, taitoa puhkuva rap-artisti Gracias tuli suuremman yleisön tietoisuuteen Gracias -nimellään loppuvuodesta 2010, kun hänen legendaarinen HKI -musiikkivideonsa julkaistiin. Uransa aikana Gracias on oman musiikkinsa lisäksi tehnyt menestyksekkäitä kappaleita yhteistyössä muun muassa Palefacen, Bizin ja DAVI:n kanssa.

Gracias julkaisi ensimmäisen suomenkielisisen soolosinglensä Toleka syyskuussa 2017. GRACIASI LP julkaistiin toukokuussa 2020, sisältäen yhteensä yhdeksän kappaletta ja muun muassa rap-kentällä isolla nimellä palloilevan Gettomasan featin. Artisti työsti albumiaan maamme kovimpien tuottajien MD$:n ja Aleksi Asialan kanssa. Gracias kertoo albumin olevan henkilökuva elämästään, jonka tekeminen vaati uskallusta käyttää kaikkia tarjolla olevia ulottuvuuksia omasta persoonastaan. Graciaksen suomenkielistä räppiä on kuultu mm. Gettomasan platinaa striimanneilla Entä sä ja Ei mitää järkee –biiseillä. 

Musiikkiuran ulkopuolella Graciasta on voitu nähdä valkokankaalla esimerkiksi Vuosaari, Hirttämättömät ja Leijonasydän -elokuvissa.

Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Saara Everi / saara@pmerecords.fi

Keikkamyynti

Esa Nikkilä / esa@allday.fi