AHO julkaisee Odyssey-albumin

AHO julkaisee Odyssey-albumin

Tuottaja ja säveltäjä Matti Ahopellon, eli AHO:n Odyssey-albumilla kuullaan harmonisesti rikkaita ambient-tekstuureja yhdistettynä ennakkoluulottomaan nykyklassiseen musiikkiin. Häpelemättömän kauniilla ja tunteikkaalla albumilla vierailee Nordic Music Prize -ehdokkaana ollut Karina, sekä Wolf Parade -yhtyeen solisti Spencer Krug. 

“Koko levyn inspiraationa on toiminut on naiivit mielikuvat ja tunnelmat. Levynnimi vastaa sitä seikkailunhalua, jota tavoittelin albumia tehdessäni. Se on odysseia: matka johonkin, jossa tapahtuu odottamattomia asioita.” – AHO

Kymmenen kappaleen levyä AHO kuvailee satumaiseksi: teema, joka kantaa myös albumin kansitaiteeseen. “Kannen on maalannut Maisa Immonen. Se on perinteinen öljyvärimaalaus, jossa on kuitenkin jotain outoa. Satuolento yhdistettynä ihmishahmoon.” AHO kertoo.

Maailmallakin huomioidun tuottajan tyylikästä on kuultu aiemmin mm. Calvin Kleinin 2021 -syyskampanjassa, Marimekon mainoksissa ja muotinäytöksissä, sekä Comme des Garçons -showroomilla Tokiossa. AHO:a kuultiin myös The Andy Warhol Diaries – Netflix-dokumentissa. Ei siis ihme, että artistit kuten Four Tet, Caribou ja Vegyn ovat tunnustautuneet AHO-faneiksi.

 

Lisätiedot: laura@pmerecords.fi / +358440528725