Stepa – Elämän tarkoitus ft. Arppa

Stepa – Elämän tarkoitus ft. Arppa

Suomiräpin sanataituri Stepa julkaisee tulevan Siistii räppii -albuminsa seuraavan singlen. Elämän tarkoitus -kappale on indie-hurmuri Arpan kanssa tehty elämää ylistävä kappale. Kotimaisen räpin kuuntelijoiden sydämet valloittanut Pianomies on kappaleen tuotannon takana. 

 “Minä voisin käyttää koko päivän Arpan ja Pianomiehen kehumiseen, koska molemmat ovat mahtavia tyyppejä. Kun Pianomies laittoi meille miksauksen kuunneltavaksi ja soitin siitä Arpalle, niin ensimmäinen minuutti tai kaksi meni nauraessa. Se oli tosi outoa, mutta tosi huvittavaa yhtä aikaa ja oli merkki siitä, että molemmilla oli hyvä fiilis biisistä. Toivottavasti maailma kohtelee Arppaa ja Pianomiestä hyvin.”

Stepa kertoo julkaisun myötä siitä, kuinka kaikki mikä on hauskaa, on järkevää, ja painottaa kuinka leikin merkitys elämälle on ensiarvoisen tärkeää.

Vierailevana artistina kuultava Arppa pokasi 2021 vilpittömällä musiikillaan neljä Emma-ehdokkuutta yhtyeineen. Ajattoman indie-folkin sanansaattaja kertoo julkaisusta näin:  ”Tapasin Stepan Oulun numerobaarissa oman keikan jälkeen. Stepa pyysi minua vierailemaan levylleen sillä ehdolla, etten laula, vaan räppään. Suostuin oitis, sillä Stepa lukeutuu suosikkisanoittajiini. Stepa äänitti minun osuuteni vantaalaisessa hotellihuoneessa keväällä ’22. Biisin tekeminen oli hauskaa niin kuin musiikin tekemisen kuulukin olla.”

Pohjoisen suomiräpin ääni Stepa, oikealta nimeltään Joni Stenberg kuuluu kotimaisen räpin parhaimmistoon. Sodankylästä kotoisin olevalla artistilla on vaikuttava ja monipuolinen ansioluettelo musiikin saralla. 

 

“Minun idea elämälle on nauttia siitä.” -Stepa

 

Lisätiedot: laura@pmerecords.fi / +358440528725