Babel julkaisee maxisinglen Honeyspell

Babel julkaisee maxisinglen Honeyspell

Mikko Pykärin ja Karin Mäkirannan perustama Babel-yhtye julkaisee perjantaina 23.4. Honeyspell -maxisinglen. Vuonna 2022 julkaistavalta debyyttialbumilta lohkottu maxisingle saa seurakseen musiikkivideon, jonka on ohjannut visuaalinen taiteilija Hayley Lê. Musiikkivideo julkaistaan Babelin Youtube -kanavalla perjantaina klo 10.

Kappaleiden tekstien välisenä liimana toimivat Love Is Blind ja Temptation Island Suomi -ohjelmista napatut dialogin pätkät: “Reality-tähtien sanomat lauseet voivat olla ensikuulemalta hauskoja ja kevyitä mutta jos ne irrottaa kontekstistaan ja ottaa ne tosissaan, sävy muuttuu heti.”, yhtye kertoo.

Honeyspell on neljän kappaleen sesonginavaus ensi vuonna julkaistavalle Yoga Horror -debyyttialbumille. Cocteau Twinsistä inspiroitunut yhtye liikkuu dreampopin ja shoegazen maailmassa, missä Mäkirannan moniulotteiset ja leijailevat laulumelodiat ovat viimeinen silaus yhtyeen taidolla tuottamiin kappaleisiin.

Babel tuo yhteen Pykärin Reginan ja Mäkirannan Karinan parhaat puolet, kuten utuisesti hellivät dreampop-vaikutteet: parin vuosikymmenen takaiset indiekitarasävyt, verkkaisesti nakuttavat rumpukoneet yhdistettynä kerrostettuihin lauluraitoihin.


Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Saara Everi / saara@pmerecords.fi / +358 40 831 4224