Kalle Kinos allekirjoitti levytyssopimuksen PME Recordsille

Kalle Kinos allekirjoitti levytyssopimuksen PME Recordsille

Kalle Kinos on allekirjoittanut levytyssopimuksen PME Recordsille
– ensimmäinen single julkaistaan perjantaina 14.5.

“Räppärien lempiräppäriksi” tituleerattu, kentän sisällä laajalti arvostettu Kalle Kinos on pitkän linjan tekijä. Suurelle yleisölle jo yli 20 vuotta sitten Chillaa meidän kanssa -biisin osuuksistaan tutuksi tullut Kinos on suoraselkäinen tarinankertoja ja vaikuttaa monipuolisella flowllaan.

Aktiivista julkaisutahtia ylläpitänyt Kalle Kinos on julkaissut viime vuosina mm. Tiedemiehen kanssa tehdyt ylistystä saaneet Kalevacation-albumit ja useamman EP:n Nyt hän viimeistelee uutta albumiaan PME:n tallissa.

“Mulla on sainauksesta todella hyvä fiilis ja on siistiä huomata, että pystyy keskittyy täysin musantekoon. Tuotantopuolella mulla on edelleen sama tiimi kun ennen; löydettiin uusi rakkaus edellisen Kalevacation-albumin myötä räppiin ja pyrittiin samaan tulokseen tällä levyllä. Rentoutta, vapaamuotoisuutta ja improa.”

PME Records julkaisee perjantaina 14.5. Kalle Kinoksen Automaatti / 5.0 -tuplasinglen. Singlet saavat seurakseen musiikkivideon, joka julkaistaan Knightrydazz -Youtube-kanavalla perjantaina klo 10. Automaatin tuotannon takana on Kalifornia-Keke, ja 5.0 -singlestä vastaa artistin pitkäaikainen tuottaja ja ystävä Tiedemies. Myös Kinoksen ensimmäiset kappaleet 20 vuotta sitten on tehty yhteistyössä Tiedemiehen kanssa. 

“Automaatti oli ekoja biisejä joka äänitettiin ja se syntyi tosi kivuttomasti. Kertoo siitä tunnelmasta mikä on ajoittain vallinnut viime vuosina. Yhdessä elämänvaiheessa kuoli paljon frendejä. Elämä on automaatti ja poistaa meitä; automaatti symbolisoi sekä mua, että elämää.”

Elämänvaiheiden eteneminen on myös Kinokselle ollut merkittävä osa musiikinteossa. Artisti astuu julkaisun myötä uuteen vaiheeseen.

“Oon tehnyt tätä kauan, eikä kukaan ei voi kiistää ettenkö tätä jo osaisi. Tän biisin julkaisun myötä tuntuu et astun viidenteen elämänvaiheeseen. 5.0 on iskulinja- ja battle-henkinen biisi siitä, et oon vielä täällä. Mun kanssa ei voi leikkiä kukaan”

PME Records julkaisee Kalle Kinoksen albumin 5.0 loppuvuodesta 2021.

 


Haastattelupyynnöt

Laura Jonsson / laura@pmerecords.fi / +358440528725