BIZI JA ARES JULKAISEVAT YHTEIS-EP:N!

BIZI JA ARES JULKAISEVAT YHTEIS-EP:N!

Bizi ja Ares käynnistävät yhteisen EP:n julkaisun mukaansatempaavalla ja vangitsevalla singlellä Just tollee perjantaina 19. tammikuuta. Kappaleella välittyy loistavasti parivaljakon välinen hauskanpito ja keskinäinen kemia. Kappaleen järeästä tuotannosta vastaa Evertime. Just tollee-singleä seuraa helmikuun 2. päivä ilmestyvä HAHAHA EP sekä keväällä alkava yhteiskiertue. 

Julkaisupäivänä klo 12:00 YouTubessa päivänvalon näkevä Just tollee -musiikkivideo tuo kappaleeseen lisää eloa ja visuaalisuutta. Musiikkivideon on kuvannut Jiyar Seyyedi.

Uuden aallon rapin ja r&b:n vakioääneksikin luonnehditun Bizin musiikki virtaa sulavasti pehmeän tuotannon aalloilla, lumoten kuulijat modernin otteensa kautta. Bizin edellinen julkaisu oli uudelleenversiointi Elastisen ja Iso H:n muodostaman rap-duo Fintelligenssin vuonna 2002 julkaistusta old school -räppiä edustavasta kappaleesta Sori. 

Kovassa haipissa oleva Ares tunnetaan mm. TikTok-viraalihiteistään Liikkuu (feat. william), Olkapaa, Eihä? (feat. LEWI) ja Ces’t la vie. Ares on tehnyt myös upeita featteja, kuten MD$:n Rajal (feat. ibe, Ares & Elastinen) sekä pluuton Tal ei istu.

Areksen viimeisin julkaisu on legendaarisen Mixtape Madnessin uuden Next Up? Scandinavia -sarjan jakso S1-E3, joka julkaistiin 12.1.2024 Youtubessa ja suoratoistopalveluissa. Kappale nousi heti ilmestyttyään Spotify top 50-listalle ja Youtuben nousussa olevien musiikkivideoiden top 30:een.


Lisätietoja / Haastattelupyynnöt:

Amos Utti / amos@pmerecords.fi

Keikat:

Team Agency / www.team.fi