The Holy julkaisee albumia edeltävän singlen!

The Holy julkaisee albumia edeltävän singlen!

Järkähtämättömällä visiolla eteenpäin puskeva The Holy julkaisee viimeisen singlen ennen Ländmark-albumia. Any Given Day on yhtyeen kolmas ja viimeinen singleirrotus tulevalta levyltä. “Biisissä on jotenkin valoisampi lataus mutta myös toki vastavoimia ja melankoliaa. Alkuperäinen treenisdemo oli varmaan viisi kertaa nopeampi. Alkukantainen vimma ajoi kappaletta eteenpäin ja haluttiin pakata pieneen tilaan ja aikaan niin paljon energiaa kuin vain ikinä mahdollista. Mikään ei yritä selviytyä varjoissa. Se oli oikeastaan koko levyn tuotannollinen teema. What you hear is what you get.” – kertoo yhtyeen solisti Eetu Henrik Iivari. Teemaltaan kappale tutkii syvän rakkauden mukana tuotua jatkuvuutta ja hiljaista, vakaata omistautumista keskellä myrskyjä.

Iivari jatkaa näin: “Miten jotkut pystyvätkin muuttumaan toisilleen rannikon valtaviksi kiviksi, joiden päälle huuhtoutua turvaan joutuessaan tuuliajolle. Sen taustalla on oltava jotain niin syvää, että sen tutkimiseen tarvitsee hengellisiä luotaimia. Tiedostaako itse kenelle on se kivi ja kenelle on meri johon hukkua?”

Helmikuun 16. päivä julkaistava Ländmark on yhtyeen kolmas kokopitkä albumi. Vinyylin ennakkomyynti alkaa perjantaina 19. tammikuuta. “Odotamme ehdottomasti tämän albumin julkaisua ja tunnemme olomme paremmaksi kuin koskaan yhtyeenä. Ländmark on The Holya parhaimmillaan, ja olemme todella ylpeitä siitä huolimatta kaikista haasteista ja koettelemuksista. Prosessi on auttanut meitä kasvamaan sekä yksilöinä, että ryhmänä.”