BIZI – SLAIDAAN / XO

BIZI – SLAIDAAN / XO

Viimeistellyn R&B:n sanansaattaja Bizin tuplasingle Slaidaan / XO julkaistaan perjantaina 24.2. Draama Remix -hitin kesällä julkaisseen, modernilla otteella taiteilevan artistin kappaleet elävät tarinoista ja tunnepitoisista sanoituksista. Slaidaan on tuplasinglen a-puoli joka nyökkää Bizille polun avannutta Ääniviesti EP:tä kohti vakuuttaen jälleen tyylipuhtaalla tuotannolla. Tummanpuhuva ja melankolinen XO näyttää artistin lahjat myös pesunkestävänä räppärinä. “Mul on niin paljon erilaisii biisejä ja oon tehnyt niin laidast laitaan eri ”genrejä”, et välil vaikee valita mitä niistä laittais ulos. Siks tulin siihen tulokseen, et julkasen nyt kaks ainakin toisistaan eroavaa biisii samaan aikaan”, artisti kertoo. 

Slaidaan kappaleen tuotannosta vastaa mm. Emma ehdokkuuden napanneen Ege Zulun Oi Maamme Helsinki -albumilla vaikuttanut Salahpolo. Tuplasinglen b-puolen on tuottanut kaksi tähtinimeä; mm. TIPPA:n ja Lauri Haavin tuotannoista vastannut GoodJobLarry ja Grammy- sekä Emma-ehdokas MD$. Tuplasingle on osa kokonaisuutta, jonka julkaisu on suunniteltu keväälle.

Bizin musiikki on sulavaa R&B-vivahteista räppiä. Modernilla otteella taiteilevan artistin kappaleet elävät tarinoista ja tunnepitoisista sanoituksista. Elokuussa 2018 julkaistu Ääniviesti EP herätti vahvasti huomiota suomalaisen musiikin kentällä ja loi uuden aallon suomi-r&blle. EP lujitti Bizin asemaa koukuttavimpien kertosäkeiden tekijänä ja kun tuotantopuoleen lisätään vielä maamme huipputuottajat, ei ole ihme, että mm. Rumba povasi hänestä jo silloin todellista tulevaisuuden tähteä. Bizi on tuttu nimi myös hänen tuotoksistaan TIPPA:n kanssa; kaksikko tehtaili yhdessä TRAPPIST-EP:n, josta tuli yksi puhutuimmista yhteisjulkaisuista rap-kentällä. Bizi on haluttu vieraileva tähti ja artistia on kuultu feattinä pop-kentän suurimpien nimien mm. ABREUn, Cledoksen, JVGn, Williamin, Ettan ja costeen julkaisuilla.


Lisätietoja / Haastattelupyynnöt:

Amos Utti / amos@pmerecords.fi

Keikat:

Team Agency / www.team.fi