Cledos julkaisi EP:n sekä uuden musiikkivideon Kuben kanssa

Viraali-ilmiöksi kesän aikana noussut Cledos julkaisi tänään Alo-EP:n, jolla vierailee Versace Henrik sekä Kube. Alo on kuuden kappaleen debyytti-EP, joka esittelee Cledosin tyylikkään soundin sekä uniikit lyriikat.

Kuuntele Alo-EP tästä.

Cledos on kasvattanut nopeaan tahtiin tunnettuuttaan mm. YouTubessa, kun artistin musiikkivideot ovat keränneet lyhyessä ajassa satoja tuhansia katselukertoja. Myös EP:ltä löytyvälle Bägi (feat. Kube) –biisille julkaistiin tänään musiikkivideo, joka on kuvattu autokorjaamossa.

”Mä näin unta, että me oltiin kaikki mun Töis-squadin kaa aidosti duunissa jossain autokorjaamolla ja mulle tuli idea toteuttaa uni musavideona. Bägi-biisi sopii musta täydellisesti tohon ympäristöön”, Cledos kertoo musiikkivideosta.

Katso tyylikäs musiikkivideo tästä.

Vaikka Cledos on julkaissut aiemmin vasta kaksi singleä, sai artisti jo varsin merkittävän vierailijan EP:lle, kun Kube lähti feattaamaan Bägi-kappaleeseen.

”Kube on ollut varmaan aina yks kovimmista Suomi-räppäreistä mun mielestä ja mul oli aina mielessä että joku päivä se on pakko saada messiin johonkin buliin projektiin. Tutustuttii Kuben kaa Summer Up -festareil kesällä, jossa se kehu mun ekaa biisii ja olin tosi otettu siitä”, Cledos selittää Kube-feattia.

Alo-EP:n julkkareita juhlitaan joulukuussa Helsingissä.

Cledos Instagramissa.

Cledos YouTubessa.

Cledos Facebookissa.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Noora Kärki, PME Records, noora@pmerecords.fi, 044 981 1633