Viraali-ilmiö Cledos julkaisee EP:n 9.11. – mukana Kube ja Versace Henrik

Viraali-ilmiöksi kesän aikana noussut Cledos julkaisee torstaina Alo-nimisen EP:n. EP sisältää aiemmin julkaistujen Töis- ja Safe-singlejen lisäksi neljä täysin uutta kappaletta. EP:llä kuullaan feattaamassa uuden sukupolven rap-artisti Versace Henrik sekä pitkänlinjan rap-artisti Kube. EP:n tuotannosta vastaa MD$, MiikkaT, Fractious Frank sekä €DK.

”Alo-EP on mun debyyttilevy, joka toimii mun artistikuvan esittelynä. Tän EP:n kautta haluan tuoda esille just sen mun oman Cledos-tyylin, ja sen soundin mitä mun voi odottaa tuovan Suomen musaskeneen. Tulevaisuudessa voin kuitenkin luvata myös paljon muutakin ja eri tyyppistä musiikkia, jolla tulen näyttämään, mihin kaikkeen Cledos pystyy. Kaikki biisit Alo-EP:llä ovat syntyneet mun oman ”Töis”-kaveriporukan inside-läpistä ja kaikilla levyltä löytyvillä läpillä on omat tarkoituksensa,” Cledos summaa EP-projektiaan.

Cledos nousi ihmisten tietoisuuteen kesän aikana, kun artisti julkaisi ensimmäisen omakustannesinglen Töis. Töis-kappaleen musiikkivideota katsottiin YouTubessa reilussa viikossa yli 100 000 kertaa, mikä on huikea määrä tuntemattomalle artistille. Cledos on myös kiinnostanut Instagramissa, kun artistin seuraajat ovat nousseet vain muutamassa kuukaudessa neljästä tuhannesta seuraajasta jo lähes 11 tuhanteen seuraajaan. Cledos on saanut myös kansainvälistä huomiota ja artistin ensimmäinen ulkomaan keikka tulee tapahtumaan Moskovassa 17.11.

Cledos Instagramissa.

Cledos YouTubessa.

Cledos Facebookissa.

 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Noora Kärki, PME Records, noora@pmerecords.fi, 044 981 1633