CLEDOS JULKAISI POSSEBIISIN – MUKANA MD$, TIPPA, BIZI, GRACIAS JA MIKAEL GABRIEL

Tämän hetken kiinnostavin rap-tulokas Cledos julkaisi tänään uuden singlen Swipe. Kappale on possebiisi, jolla on mukana liuta tämän hetken kovimpia urbaanin musiikin nimiä: MD$,  TIPPA, Bizi, Gracias sekä Mikael Gabriel. JVG:nkin luottotuottajana tunnettu MD$ on feattinsa lisäksi tuottanut kappaleen.

”Md$ oli aluksi tehnyt tän biitin ja kukaan meistä ei oikein pitänyt siitä. Alettiin sitten yhdessä kuitenkin pelleilemään ja freestailaamaan biitin päälle ja pian kaikki saikin biitistä viben. Kirjoitimme nopeasti omat versemme ja biisi valmistui lopulliseen muotoonsa alle tunnissa”, Cledos kertoo kappaleen synnystä.

KUUNTELE SWIPE TÄSTÄ.

Alle vuosi debyyttisinglensä julkaisustaan Cledos on noussut yhdeksi tämän hetken kiinnostavimmista nuorista lupauksista. Viime kesänä julkaistu debyyttisingle Töis lähentelee kultarajaa, jonka lisäksi Cledos on kerennyt feattaamaan mm. ABREUn viimeisimmällä singlellä Amor, Amor. Maaliskuussa julkaistu single Made in Italy (feat. Mikael Gabriel) nousi suoraan julkaisustaan Spotifyn sijalle 4. Kappaletta on streamattu tällä hetkellä yli 1,7 miljoonaa kertaa.

Cledos Instagramissa: http://bit.ly/2f3KLoh

Cledos YouTubessa: http://bit.ly/2eHbart

Cledos Spotifyssa:  http://spoti.fi/2eH8pXh

Tulevat keikat:

13.5. Helsinki – Circus

24.5. Espoo – Unelmafoorumi

26.5. Helsinki – Citycenter

30.5. Jyväskylä – Toukofest

2.6. Vaasa – YleX Pop-jatkot

8.6. Pori – Cabaret

16.6. Oulu – Hoodfest

29.6. Seinäjoki – Provinssi Festival

6.7. Turku – Ruisrock

13.7. Joensuu – Ilosaarirock

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Noora Kärki / PME Records / noora@pmerecords.fi

Keikat:

Juha Kyyrö / Fullsteam / juha@fullsteam.fi

Sami Siilin / Fullsteam / sami@fullsteam.fi