PAJAFELLA JULKAISI UUDEN SINGLEN ”PLUGI ON MUN BRO” – FEATTAAMASSA RUOTSALAISARTISTI

Tamperelainen trap-artisti Pajafella on julkaissut yön aikana uuden singlen ”Plugi on mun bro”, jolla feattaa ruotsalainen rap-artisti Ivory. Kappaleen tuotannosta vastaa Yung Larry yhdessä mm. JVG:n luottotuottajan MD$:n kanssa.

””Plugi on mun bro” on ylistysbiisi kaikille plugeille jotka pitävät huolta. Oli se sit sun vaateplugi, tai mikä vaan plugi, kaveri jeesaa kaveria vaikeassa tilanteessa.” –Pajafella

Kappaleella kuullaan feattaamassa ruotsalainen räppäri Ivory, joka tuo kappaleeseen kansainvälistä tunnelmaa ruotsinkielisen säkeistönsä myötä:

”Tehdään Ivoryn kanssa hyvin samantyylistä musiikkia, mä Suomessa ja se Ruotsissa. Ollaan oltu netin kautta yhteyksissä jo muutamia vuosia, tyyliin siitä saakka, kun julkaisin ekoja biisejäni. Ivory koodasi mulle, että fiilaa ja että olisi joskus siistiä tehdä yhteistyötä. ”Plugi on mun bro” oli mulla hetken pöytälaatikossa ja ajattelin, että Ivory sopisi täydellisesti tähän biisiin. Kysyin Ivorylta, haluaako hypätä mukaan, sendin raidat ja sain ”hiitti-versen” takaisin. Itse en kyllä tajua säkeistöstä puoliakaan, koska en osaa ruotsia, haha. Se on onneksi vaan vibesta kiinni!”

Kuuntele Pajafella feat. Ivory ”Plugi on mun bro” täältä!

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Noora Kärki / PME Records / noora@pmerecords.fi