Costi julkaisi debyyttialbuminsa

Costi julkaisi debyyttialbuminsa

YleX Läpimurto -listalle valittu, vahvalla visiolla ja Spotifyssa yli 350 000 kuukausittaisella kuuntelijalla varustettu Costi tarjoaa kuulijoilleen mukaansatempaavaa melodista drilliä ja trendikästä Marseille-soundia. Artistin debyyttialbumi LIMBO julkaistaan 9. joulukuuta. Albumilla vierailee VilleGalleSexmaneEl Migu ja Jami Faltin.

“Limbo kuvastaa tietynlaista tilaa unelmien ja todellisuuden välillä. Päässäni luoma utopia sekä todellinen arkeni eivät oikein kohdanneet, joten ainoa vaihtoehto mielenrauhan saamiseksi oli konkretisoida se visio. Nyt se piste on lähes saavutettu, mielenrauhaa ei välttämättä niinkään, ainakaan vielä. LIMBO koostuu erilaisista tunteista sekä mielentiloista, jotka pääosin ovat synkkiä. Sopinee siis hyvin tähän kaamosaikaan.”

Costin edellinen single Magaluf ft. Jami Faltin kipusi heti virallisen singlelistan neljännelle sijalle. Albumin muutkin irroitukset; meikä matadori ft. Sexmane ja Kangastus nousivat kaikki kymmenen kärkeen; “Costin yhteydessä esiin nousee usein otteessaan pitävä tarinankerronta, anteeksipyytelemätön asenne ja keskimääräisestä temposta vikkelyydellään poikkeava flow, ja samat attribuutit pätevät tälläkin kertaa.”, Rumba kirjoitti sittemmin kultaa striimanneesta meikä matadori -singlestä. Playmaker-aliaksella kulkevan Costin kiinnostavuudesta kertoo myös se, että hänen tuhannen kappaleen nimikkomerch-painos myytiin loppuun minuuteissa.

Aktiivisesti läpi kesän esiintynyttä nuorta räppäriä on nähty niin Ruisrockin kuin Blockfestien lavoilla. Kenellekään ei varmasti ole jäänyt epäselväksi, löytyykö Costin energisestä esiintymisestä asennetta ja yleisön puolelta riehakkaita moshpittejä. Artisti on vieraillut mm. AHTI:n singlellä Yksinkertaista ja kesäkuussa JVG:n ja Ege Zulun kanssa julkaistu nopeatempoinen, platinaa striimannut Verkkareis pysyi singlelistalla kuukausia.

 


Lisätietoja / Haastattelupyynnöt:

Saara Everi / saara@pmerecords.fi

Keikat:

Team Agency / booking@team.fi