ELIAS GOULD JULKAISEE SUSIHAVAINTOJA-ALBUMIN 16.9.

ELIAS GOULD JULKAISEE SUSIHAVAINTOJA-ALBUMIN 16.9.

Perjantaina 19.8. julkaistava Eteenpäin vie kuuntelijan yhä lähemmäs syyskuussa julkaistavaa albumia. “Kappale syntyi muutama kesä sitten kun teemat olivat läsnä omassa elämässä. Se kertoo illasta ja elämänvaiheesta joka on venähtänyt liian pitkäksi.”

Kappale on kirjoitettu Ronja Salmen ja Joanna Sulosen kanssa. Tuotannosta vastaa mm. Lauri Haavin Se viimeinen kesä -albumin tuottanut jyväskyläläinen Aaro630. “Tuotanto kaipasi jotain piristystä, joten lähetin raidat Jyväskylän omalle nerolle Aaro630:lle, joka vei kappaleen maaliin. Tämä oli ensimmäinen yhteistyö Aaron kanssa ja päädyimme tämän jälkeen tuottamaan levyn loputkin biisit loppuun yhdessä.’’ 

Syyskuun 16.päivä julkaistava albumi Susihavaintoja on Elias Gouldin toinen kokopitkä albumi. Alkuvuonna albumilta julkaistu avausraita Uusia alkuja sekä sitä seurannut En tiennyt ennen, antoivat pilkahduksia tulevasta kokonaisuudesta.

Albumia on työstetty palkitun tuottajan Riku Mattilan sekä kirjailija toimittaja Ronja Salmen kanssa. Riku Mattila on palkittu mm. usealla tuottaja-Emmalla ja musiikkialan elämäntyöpalkinnolla Kultaisella Emmalla. Lukuisien kulta- ja platinalevyjen tuottajana Mattila on tehnyt yhteistyötä esimerkiksi Samuli Putron ja Pyhimyksen kanssa. Gouldin kanssa yhteistyö alkoi hänen ensimmäisen LP:n jälkeen.

Lukiossa Elias Gouldiin tutustunut Ronja Salmi on ikäluokkansa kokeneimpia tv-toimittajia ja tunnettu työstään Helsingin Kirjamessujen ohjelmajohtajana (2018-2021) sekä tv-sarjassaan Mitä mietit, Ronja Salmi?. Gouldia ja Salmea on yhdistänyt rakkaus kitaravetoiseen indie-brittipoppiin ja yhteiset kaveripiirit kehystivät albumin aihemaailmaa.

Susihavaintoja-albumin levyjulkkareita vietetään Tavastialla 23.9. Liput ovat nyt myynnissä.

Kitaravetoista, brittivivahteista indie-rockia tekevä Elias Gould ihastutti debyyttisinglellään Huvilakatu vuonna 2015. Gould on sittemmin julkaissut Elias Gould EP:n ja – LP:n sekä tehnyt merkittävät featit mm. JVG:n platinarajan rikkoneella Revolveri-kappaleella sekä Gasellien niinikään platinaa streamanneella Riks Raks Poks -hitillä.

Gould on ennen soolouraansa soittanut rumpuja One of the Pigeons ja Spectral Rays –yhtyeissä sekä keikkaillut muun muassa Ronyan, Graciaksen, Noah Kinin ja Hätä-Miikan kanssa. Elias Gould on myös monelle tuttu Ilves- ja Kansallisteatterin lavoilta sekä elokuvista Miss Farkku Suomi (2012), Hyväntekijä (2014), Paratiisi (2011) ja Tuntematon Sotilas (2017).


HAASTATTELUT JA LISÄTIEDOT:
Saara Everi / PME Records
saara@pmerecords.fi

KEIKKAMYYNTI:
All Day
booking@allday.fi