Pajafella julkaisee Liikaa-singlen 9.9.

Pajafella julkaisee Liikaa-singlen 9.9.

Pajafellan rytmillä leikittelevä kappale Liikaa julkaistaan perjantaina 9. syyskuuta. Singlellä pallotellaan itsehillinnän ja sen ajoittaisen puutteen välillä. Muutaman vuoden julkaisutauon pitänyt artisti kertoo soundin sekä meiningin päivittyneen: “Tää on Fella 2020-luvulla. Biitti on erilainen mihin on ehkä totuttu. Meininki myös. Aiheet biiseissä ei ole vaihtunu. Ehkä tää on sellanen mitä tullaan vihaan tai rakastaan. Mut tein tän klubeille”

Kappaleen tanssittavasta rytmistä vastaa tuottaja Greenrozay. “Tää biisi sai alkunsa noin vuosi sitten kun olimme studiolla aloittelemassa iltaa ennen baariin lähtöä. Halusin kokeilla jotain vähän erilaista: kuulin tämän biitin ja halusin testaa.”

 

Mist sä tuut -suomiräp-dokumentissa vieraillut, Tampereelta kotoisin oleva trap-artisti Pajafella sainattiin PME:lle vuonna 2015. Tätä ennen artisti oli julkaissut omakustanne-mixtapen Näsinneulahigh, jonka musiikkivideot kappaleisiin Intro, Paljon Pajaa ja Näsinneulahigh herättivät räppi-kansan huomion YouTubessa. Keväällä 2016 Pajafella julkaisi ensimmäisen EP:nsä Luukku Auki, jota seurasi EP Luukku Auki 2 marraskuussa 2017. Huhtikuussa 2020 julkaistu EP:nsä Fella, fella, fella sai osakseen paljon kiitosta sekä faneilta, että medialta. Tämän lisäksi räppäri on julkaissut mixtapeja ja tehnyt yhteistyötä monien eri artistien kanssa, kuten JVG, Mikael Gabriel ja Kube.