Elias Gouldin uusi single kantaa kohti kevättä

Elias Gouldin uusi single kantaa kohti kevättä

Juuri Uusia alkuja –singlellä ihastuttanut Elias Gould julkaisee perjantaina 18.3. uuden singlen tulevalta albumiltaan. En tiennyt ennen -kappaleen on säveltänyt Gould itse ja sanoitus rakentui Ronja Salmen ja Gouldin  yhteistyössä. Kappale kantaa kuulijan kevyesti kohti kevättä ja auringossa kimmeltävää merenrantaa.

En tiennyt ennen on toinen single Elias Gouldin syksyllä julkaistavalta odotetulta kakkosalbumilta. Tuleva albumi sisältää elementtejä kaupunkilaisuudesta, haikailusta ja itsensä etsimisestä. “Sanoitukset ovat uskottavia. Kertoja ei yritä vakuuttaa ketään siitä, että olisi enempää kuin mitä oikeasti on.’’, albumia kirjoittamassa ollut Ronja Salmi kertoo. 

Vastaavan tuottajan Riku Mattilan ja kirjailija-toimittaja Ronja Salmen kanssa luotu, syksyllä 2022 julkaistava albumi on Gouldille syväluotaava taidonnäyte, jolla seikkaillaan odotuksen ja siirtymien välillä. 

Lukiossa Elias Gouldiin tutustunut Ronja Salmi on ikäluokkansa kokeneimpia tv-toimittajia ja tunnettu työstään Helsingin Kirjamessujen ohjelmajohtajana (2018-2021) sekä tv-sarjastaan Mitä mietit, Ronja Salmi?. Gouldia ja Salmea on yhdistänyt rakkaus kitaravetoiseen indie-brittipoppiin ja yhteiset kaveripiirit kehystivät albumin aihemaailmaa. Albumin tuottaja Riku Mattila on palkittu mm. usealla tuottaja-Emmalla ja musiikkialan elämäntyöpalkinnolla Kultaisella Emmalla. Lukemattomia kulta- ja platinalevyjä tuottanut Mattila on viime aikoina tunnettu yhteistyöstään mm. Samuli Putron ja Pyhimyksen kanssa. Gouldin kanssa yhteistyö alkoi Elias Gould LP:n julkaisun jälkeen.

Kitaravetoista, brittivivahteista indie-rockia tekevä Elias Gould ihastutti debyyttisinglellään Huvilakatu vuonna 2015. Gould on sittemmin julkaissut Elias Gould EP:n ja – LP:n sekä tehnyt merkittävät featit mm. JVG:n platinarajan rikkoneella Revolveri -kappaleella sekä Gasellien niinikään platinaa streamanneella Riks Raks Poks -hitillä. 

Gould on ennen soolouraansa soittanut rumpuja One of the Pigeons ja Spectral Rays –yhtyeissä sekä keikkaillut muun muassa Ronyan, Graciaksen, Noah Kinin ja Hätä-Miikan kanssa. Elias Gould on myös monelle tuttu Ilves- ja Kansallisteatterin lavoilta sekä elokuvista Miss Farkku Suomi (2012), Hyväntekijä (2014), Paratiisi (2011) ja Tuntematon Sotilas (2017).


HAASTATTELUT JA LISÄTIEDOT:
Saara Everi / PME Records
saara@pmerecords.fi

KEIKKAMYYNTI:
All Day
booking@allday.fi