Lauri Haavin Se viimeinen kesä -albumi julkaistaan toukokuussa – Tuplasingle ulkona perjantaina!

Lauri Haavin Se viimeinen kesä -albumi julkaistaan toukokuussa – Tuplasingle ulkona perjantaina!

Lauri Haav jatkaa kuulijoiden vakuuttamista muuntautumiskyvyllään ja taidoillaan lauluntekijänä. Perjantaina 25.3. julkaistava Syksyn vihreillä -single on herkkä ja taitavasti luotu popkappale Haavin tulevalta albumilta. Se viimeinen kesä nimeä kantava albumi julkaistaan toukokuun 13.päivä 2022. Albumin on tuottanut Haav ja Aaro630 tiiviissä yhteistyössä. Artisti julkaisi albumin tracklistin aiemmin viikolla:

SE VIIMEINEN KESÄ 

  1. Se viimeinen kesä
  2. Tähti
  3. Vesipisarat
  4. Shampoota
  5. Syksyn vihreillä
  6. Kaipuu
  7. Se mitä joskus oli
  8. Kuulemma
  9. Junantuoma
  10. Palanen

Haavin kirjoittama ja Aaro630:n kanssa säveltämä Syksyn vihreillä tasapainoilee kipuilevan suhteen loppumetreillä. Singlen b-puolena julkaistaan cover versio 70-luvun poprock-yhtye Kasevan kappaleesta Tyhjää. Kappale valikoitui kesken tulevan albumin viimeistelyn “Kyseinen kappale on ollut lapsuudesta asti itelle tosi tärkeä. Levyn teon loppuvaiheessa tuli sopiva hetki nauhoittaa oma versio ja lopputulos oli omasta ja Aaron mielestä sellainen, että sen halusi julkaista.”

Syksyn vihreillä -singlen kanssa julkaistaan Max Steffanssonin ja Haavin ohjaama musiikkivideo Haurilove -Youtube-kanavalla keskiyöllä. 

Syksyn vihreillä on Haavin tulevan kakkosalbumin kolmas lohkaisu. Aiemmat singlet Shampoota ja Tähti ovat keränneet yhdessä jo miljoona striimiä ja nousivat molemmat Spotifyn top-20 listasijoille. Popin, hip hopin ja R&B:n välimaastossa sulavasti liikkuva artisti julkaisi PME Recordsin kautta Nyt ja heti EP:n 2019 hurmaten kuulijat yli genrerajojen. Albumilistan 5.sijalla debytoinut Silmät kii – albumi toi Haaville mm. Vuoden tulokas -ehdokkuuden ja vinyylipainos myytiin ennakkoon loppuun. ”- – osa levyn kappaleista käsittelee henkilökohtaisia aiheita niin rehellisellä otteella, että albumin kuultua tuntuu, kuin Haavista olisi tullut ystävä.” – Hilla Körkkö, Helsingin Sanomat. Lauri Haav on vieraillut mm. Pykärin ylistetyllä O-albumilla, Gettomasan ja Paperi T:n yhteisbiisillä Jeesei ja Gettomasan Emma-patsaan pokanneella Diplomaatti-albumilla sekä usealla kappaleella Kalamies-albumilla.


Lisätietoja / Haastattelupyynnöt:

Saara Everi / saara@pmerecords.fi

Keikat:

Rauha Kyyrö, Fullsteam Agency / rauha@fullsteam.fi