EMMA GAALA EHDOKKUUKSIA PME:N ARTISTEILLE!

EMMA GAALA EHDOKKUUKSIA PME:N ARTISTEILLE!

Vuoden 2020 Emma -palkintoehdokkaat julkistettiin tänään. Palkinnot jaetaan maamme suurimmassa ja arvostetuimmassa vuotuisessa musiikkialan palkintotapahtumassa Emma Gaalassa.

Vuoden pop ja Vuoden artisti yleisöäänestys -ehdokkuudet ALMAlle! Suomesta maailmalle ponnahtanut supertähti julkaisi kriitikot ja kuulijat vakuuttaneen debyyttialbumin Have U Seen Her? 15.5., ja albumi nousi heti Suomen albumilistan kärkeen.

Lauri Haaville huikeat kolme ehdokkuutta; Vuoden tulokas, Vuoden rap/R&B ja Vuoden yleisöäänestys. Uransa ensimmäiset ehdokkuudet napanneen Haavin rohkeudella ja periksiantamattomalla lahjakkuudella luotu Silmät kii -debyyttialbumi keräsi kiitosta yli genrerajojen.

Vuoden rap/R&B ja Vuoden artisti yleisöäänestys ehdokkuudet Gettomasalle! Nyt yhteensä yhdeksän Emma-ehdokkuutta, useampia listaykkösiä ja kymmeniä albumilistan listaviikkoja myöhemmin tämä lahjakas ja loputtomalla nälällä varustettu artisti jatkaa kuulijoiden vakuuttamista omalla suoraselkäisellä musiikillaan.

Onnea ehdokkaille!! Voittajat valitaan Helsingin Hartwall Arenalla perjantaina 14.5. järjestettävässä Emma Gaalassa.

Koronaturvallisesti ja sen hetken viranomaismääräyksiä noudattaen järjestettävä Emma Gaala on yleisölle avoin ja sinne voi ostaa liput Ticketmasterista. Päivittyvät ohjeet löytyvät täältä. Gaalaa voi seurata myös suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa alkaen klo 19.00.

Emma Gaalan arvot ja säännöt löytyvät täältä: www.emmagaala.fi/fi/etusivu

 


Haastattelupyynnöt Lauri Haav & Gettomasa

Saara Everi / saara@pmerecords.fi / +358 40 831 4224

Haastattelupyynnöt ALMA:

Emma Hynnä / Warner Music Finland / emma.hynna@warnermusic.com