PME Records ja Handshaking ovat solmineet levytyssopimuksen

PME Records ja Handshaking ovat solmineet levytyssopimuksen

Tuottaja-DJ-radiotoimittaja Handshaking, eli Fedja Kamari on musiikkientusiasteille tuttu Töölön Ketterästä ja Radio Helsingistä, sekä hyvää mainetta niittäneistä DJ- ja livekeikoistaan.

Pop- ja house-sävytteinen debyyttialbumi Garden Clogs julkaistaan diginä ja vinyylinä 26.3. Albumilta julkaistaan ensimmäinen singlelohkaisu Go Ahead perjantaina 26. helmikuuta.

”PME:n kanssa alkava yhteistyö on luontevaa jatkumoa jo kauan sitten aloitetulle. On myös ilo huomata levy-yhtiön rohkeat uudet aluevaltaukset ja kiinnostava uudelleen profiloituminen myös vaihtoehtoisemman musiikin saralla, ja tätä on ilo olla edustamassa. Olen itse hirmu tyytyväinen levyyn ja myös siihen, että se saadaan fyysisenä, mutta ennen kaikkea kauniina kappaleena maailmaan.” – Handshaking kertoo

Handshaking -artistinimen takana Kamari on esiintynyt DJ-keikoilla jo vuosikaudet ja hänet on voitu kuulla mm. Helsingissä elektronisen musiikin olennaisimmissa klubitiloissa. Tällä hetkellä YLE:lle 6 jaksoa popkulttuuristadokumenttiprojektia luova kulttuurin monitaiteilija on tehnyt mm. Kaupunginmuseon kanssa yhteistyössä sipseille (sekä sosiaalisille ilmiöille ja niiden haastamiselle) omistetun museo -pop-upin. Kamari kirjoittaa myös esikoiskirjaansa junamatkustamisesta 2020-luvun Euroopassa ja Aasiassa.

 


Haastattelupyynnöt

Laura Jonsson / laura@pmerecords.fi / +358440528725