Ensi vuonna kiertueelle lähtevä The Holy julkaisee uuden singlen!

Ensi vuonna kiertueelle lähtevä The Holy julkaisee uuden singlen!

Vetovoimainen ja vangitseva The Holy julkaisee uuden singlen tulevalta Ländmark -albumiltaan. The Incredible Ibex -singlellä voimakkaat kitarariffit yhdistyvät kappaleen loppuosan herkkään ulosantiin. Ensimmäistä kertaa The Holy laulaa myös suomeksi. “The Incredible Ibex oli ensimmäinen kappale jonka kirjoitin vuoden 2020 alussa ja se on pysynyt samanlaisena ensimmäisestä myöhäisillan sessiosta lähtien. Jopa sen suomenkieliset laulut pidettiin kappaleessa, mutta uusilla lyriikoilla. The Incredible Ibex on meidän kaikkien aikojen suosikkeja ja mielestäni se näyttää yhtyeemme monimuotoisuudeen yhdessä kappaleessa.” kertoo yhtyeen solisti Eetu Henrik Iivari.

Kappaleesta julkaistaan myös musiikkivideo. “Video on saanut inspiraation kappaleen kontrastisuudesta. Se on leikkisä ja  absurdi kuvaelma kahdesta kamppailevasta, mutta toisiinsa ajoittain sulautuvasta voimasta. Video kertoo pyrkimyksestä tehdä mahdoton mahdolliseksi.” kuvailee musiikkivideon ohjaaja Oksana Lommi.

Helmikuussa julkaistava Ländmark on yhtyeen kolmas kokopitkä albumi. “Odotamme ehdottomasti tämän albumin julkaisua ja tunnemme olomme paremmaksi kuin koskaan yhtyeenä. Ländmark on The Holya parhaimmillaan, ja olemme todella ylpeitä siitä huolimatta kaikista haasteista ja koettelemuksista. Prosessi on auttanut meitä kasvamaan sekä yksilöinä, että ryhmänä.”