ETTAN UUSI SINGLE TÄÄ KESÄ TULEE SOIMAAN SUOMEN ISOIMMILLA FESTAREILLA!

ETTAN UUSI SINGLE TÄÄ KESÄ TULEE SOIMAAN SUOMEN ISOIMMILLA FESTAREILLA!

 

Tänä kesänä Suomen isoimmat festarit kiertävä Etta julkaisi uuden singlen Tää kesä. Etta on tehnyt kappaleen yhdessä huipputuottajien Jurekin ja Alex Leonen kanssa.

”Oltiin Jurekin kanssa studiolla hyvällä mielellä ja fiilisteltiin millainen olisi mun biisi, jonka mukana jengi voisi terassilla jammailla ja tanssia. Alex Leone toi biisiin soossinsa ja niin syntyi ”Tää kesä”. Laulu kertosäkeessä ja tiukat räpit verseissä tuntui oikealta ratkaisulta. Sain sanottua juuri ne oikeat asiat, joista ainakin oma kesäni on tehty: Hyvä vaibi, spontaanisuus, juhlat ja ystävät. Aamust iltaan kuumaa koko tää kesä?!? <3 ” -Etta

Facebookiin ladattujen rap-videoiden kautta hip hop -piirien mielenkiinnon herättänyt Etta julkaisi ovet sisään potkivan debyyttisinkkunsa Ballerina viime vuoden syyskuussa. Debyytti-EP10 julkaistiin helmikuussa ja se antoi loistavan kuvan artistin monipuolisuudesta. Vasta pari vuotta räpännyt artisti on myös lahjakas laulaja, jota on kuultu vierailijana Lukas Leonin XTC ja Rooma -kappaleiden lisäksi myös esimerkiksi STEREOn Vuosien päästä – singlellä.

Etta kiertää kesällä kaikki Suomen isoimmat festarit. Tää kesä -nimeä kantava kiertue alkoi kesäkuussa YleXPopista Joensuusta ja päättyy Tampereen Blockfestiin.

Tää kesä -kiertue:

28.6. Seinäjoki, Provinssi
7.7. Turku, Ruisrock
10.7. Helsinki, Allas Sea Pool (Helsinki Cup Summer Party)
12.7. Joensuu, Ilosaarirock
13.7. Helsinki, Shutdown Festival
24.7. Helsinki, Ravintola Grotesk
28.7. Hämeenlinna, Mellakka Festival
9.8. Rovaniemi, Simerock
17.8. Tampere, Blockfest

 

 


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
Essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
Kimmo.sundström@warnermusic.com