PYKÄRI JULKAISI ALBUMIN O

 

 

Albumi O on kuin hotelli. Hotellit pyrkivät puhtauteen ja arvomaailmaltaan neutraaliin tilaan. Hotellit eivät ota kantaa miten matkasi käytät, vaan niiden tehtävä on toimia mahdollistajana. O ei puhu kenenkään puolesta eikä halua ohjata mihinkään päätökseen. Se on kutsuva eikä rajoita sinua. Voit ottaa rennosti, saat olla ympäristössä mikä ei pakota sinua olemaan tietynlainen. O on kuin hyvän hotellin aamiainen, siltä löytyy herkkuja joita et tiennyt kaipaavasi ja antaa sinun yllättyä. Maista vähän jokaista sorttia ja löydä omat suosikkisi.

 

KUUNTELE TÄÄLTÄ

 

Pykäri on kasannut tulevaa albumiaan viime vuoden alusta lähtien kamarikuoro Ahjo Ensemblen kanssa. Ensimmäinen single Yhteinen koira feat. Versace Henrik julkaistiin musiikkivideon kanssa tammikuussa 2019. Yhteinen koira sai julkaisun jälkeen HS:n arvostelussa neljä tähteä. Singlet LOHDUTUS feat. Ringa Manner  ja 2oo Close feat. Sami Suova sekä paljon kehuja kerännyt tuplasingle mä + sä ja sä + mä ft. Karina ja Lauri Haav julkaistiin viime kevään aikana. Tulevalla levyllä kuullaan useampaa vierailevaa artistia ja kokonaisuus on monipuolinen ja varmasti kiinnostava.

Pykäri esiintyi Sideways Festivaalin päälavalla kesäkuussa 30-henkisen Ahjo Ensemble kuoron ja bändin kanssa. Helsingin Sanomien toimittaja Arttu Seppänen arvioi keikkaa: ”Materiaalin perusteella Pykärin tuleva levy on kenties yksi vuoden kiinnostavimmista kotimaisista.” ja Oskari Onninen arvioi albumin Imagelle: ”- O on suunnattoman onnistunut albumi.”

Albumin julkaisua juhlistetaan Helsingin Korjaamolla 28.9. Liput myynnissä nyt.


Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Saara Everi / saara@pmerecords.fi

Keikkamyynti

Esa Tontti, Alt Agency / esa@altagency.fi