GETTOMASA JATKAA TUPLASINGEJEN JULKAISUA – SHAMPPANJADIEETILLÄ ULKONA 27.5.

GETTOMASA JATKAA TUPLASINGEJEN JULKAISUA – SHAMPPANJADIEETILLÄ ULKONA 27.5.

Julkaisutahdin ei ole syytä hyytyä, jos kappaleiden vastaanottoa on seuraaminen. Gettomasa julkaisee uuden tuplasinglen 27.5. – Shamppanjadieetillä on oodi kesän tuomalle vapaudelle. Kappaleella vierailee jyväskyläläinen, Gettomasan kanssa aikoinaan kimppakämpässä asunut Van Hegen eli Janne Pajunen. Pajusen hookki miltei hellii kuulijaa ja luonnollisesti eikä yhtään yllättäen, kantaa Ruubenin tuotanto kokonaisuuden kunnialla. Kappaleen tuotantoon kontribuoi oululainen Xrphan jota on kuultu aiemmin mm. Lytän kappaleilla. Vastapainona suosion tuomalle tavalle nauttia kesästä, on Hölliikse single letkeä kunnianosoitus kesäiselle Jyväskylälle.

Gettomasan edellinen julkaisu – myös tuplasingle – 500 Hevosta singahti suoraan virallisen singlelistan ensimmäiselle sijalle. Kuukauden sisällä kappale on jo miltei striimannut kultaa. Pienenä nostona Rumban Jukka Hätisen oivallinen nosto tuplasinglen nimikkokappaleesta:“Säkeistön viimeisenä lainina kuullaan vuoden kovin punchline: ”Ajan Porschen Lytän pihaan, se sano et sil on GTA:ssa sama.” Sen lisäksi, että se on yksinkertaisesti hykerryttävä läppä, se on todella oivaltava keuliminen: Gettomasan saavutukset ovat sellaisia, joihin muilla on mahdollisuus vain videopelimaailmassa. Ja kun läpän heittäjäksi ulkoistetaan Gettomasan jyväskyläläisluottomies Lyttä, keuliminen on veljellisen lämminhenkistä eikä ketään alas painavaa.”

 

Gettomasan monipuolisuus ja tuottavuus todistaa hänen kuuluvan genrensä kärkipaikoille. Olemme nähneet boombapista kuoriutuneen parikymppisen Kortepohjan kasvatin omistaneen tyylin jos toisenkin. Gettomasa julkaisi kriitikoiden ylistämän Chosen One -albumin keväällä 2016 ja oli yksi vuoden puhutuimpia julkaisuja. Albumilta löytyy mm. kappaleet Ota kiinni jos saat, Kuulokkeet sekä Pelkuri. Klassikoksi muodostuneen Chosen Onen jälkeen sekä fiittien, että omien julkaisujen tyyli virkistää luovuudellaan.

Odotettu albumi Diplomaatti julkaistiin toukokuussa 2019 ja loksautti viimeistään valtaväestönkin leuat auki suurmenestyksellään vakuuttaen paikan genren huipulla. Samana vuonna artisti pääsi Leijonien toiveesta esiintymään maailmanmestaruusjuhliin Helsingin Kaisaniemeen yli 50 000 ihmiselle. Kalamies otti askeleen uuteen suuntaan myös nostaen pitkäaikaisten fanien kulmakarvat, mutta viittoi tietä taas leveämmälle polulle. Yhteensä seitsemän Emma-ehdokkuutta, useampia listaykkösiä ja satoja albumilistan listaviikkoja myöhemmin tämä lahjakas ja loputtomalla nälällä varustettu artisti jatkaa kuulijoiden vakuuttamista omalla suoraselkäisellä musiikillaan.


Lisätietoja / Haastattelupyynnöt:

Saara Everi / saara@pmerecords.fi

Keikat:

Team Agency / booking@team.fi