Gettomasa julkaisee albumin Kalamies perjantaina 11.9.

Gettomasa julkaisee albumin Kalamies perjantaina 11.9.

Tällä kertaa melodisempi Gettomasa tuo kuulijoilleen levyllisen jotain uutta ja monipuolista, kuitenkin tutulla tinkimättömällä laadullaan. Levyn tuotannosta vastaavat Gettomasan luottotuottajat Ruuben ja MD$, minkä lisäksi useampaan kappaleeseen on osallistunut nuori tuottajakaksikko Off & Out.

Albumilla on myös vahvasti äänessä keväällä ylistetyn debyyttialbuminsa julkaissut Lauri Haav. Haav tuo mukanaan jo tavaramerkiksi muodostuneen, pehmeän R&B vivahteen ja koukuttavat hookit. Albumilla vierailee myös Cavallini & Shrty -duosta tuttu Shrty ja Kingfishinäkin tunnettu Justsesomali.

Albumilta löytyy kahdeksan kappaletta, joista kappale Flanellei julkaistiin näyttävän musiikkivideon kanssa heinäkuussa. Kappaleen Kaksovine kanssa julkaistaan musiikkivideo 11.9. klo 00.00 KPC Youtube-kanavalla.

  1. Houkutukset
  2. Flanellei ft. Lauri Haav, Shrty
  3. Kaksovine
  4. Isi ft. Lauri Haav
  5. Hissukseen ft. Lauri Haav
  6. Älä puhu ft. Lauri Haav, Justsesomali
  7. Päivän päätteeks ft. Lauri Haav
  8. BONUS: Pehmeellä tatsil ft. Lauri Haav

Tänä kesänä mm. hittisingleillä CledosKILO ja ElastinenMähän sanoin vieraillut rapin suomenmestari kiinnitettiin PME Recordsille 2014 ja keväällä 2016 Gettomasa julkaisi kriitikoiden ylistämän Chosen One –albumin, joka oli yksi vuoden puhutuimpia julkaisuja. Albumilta löytyy mm. kappaleet Ota kiinni jos saat, Kuulokkeet sekä Pelkuri. Vuosien aikana Gettomasa on mm. julkaissut singlet Lössi, Jeesei ft. Paperi T, Lauri Haav ja Ei mitää järkee ft. Gracias.

Gettomasan edellinen kokopitkä albumi Diplomaatti julkaistiin toukokuussa 2019 ja on striimannut miltei tuplaplatinaa eli yli 40 miljoonaa kertaa. Albumi nousi virallisen albumilistan ykköseksi julkaisun jälkeisellä viikolla ja on pitänyt paikkansa top 20:ssä virallisella albumilistalla 66 viikkoa. Gettomasa oli Emma Gaalassa ehdolla viidessä kategoriassa ja pokkasi Vuoden hiphop & R&B -palkinnon. Suomirapin Chosen One pääsi Leijonien toiveesta esiintymään maailmanmestaruusjuhliin Helsingin Kaisaniemeen yli 50 000 ihmiselle. Näin ollen Gettomasa on ansaitusti vakuuttanut paikkansa suomalaisen musiikin kärkikahinoissa.


Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Saara Everi / saara@pmerecords.fi / +358 40 831 4224

Keikkamyynti

Esa Nikkilä / esa@allday.fi / +358 46 851 0651